• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lapiden

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
Merhaba;Lapiden tüy dökücü krem kullandınızmı veya kullanıyormusunuz?etkisi ne kadar sürüyor ve yaptıktan sonra cildiniz tahriş oluyormu?

birde ben dudak üstümü almak istiyorum lapiden'le alabilirmiyim?Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim canlarım!!!!
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşım ben kullanıyorum hiçbi tahriş fln olmadı güzel ama jilet gibi hemen çıkıyor ve batıyor dudak üstünü sakın alma çok kalınlaştırırsın tüyleri baş edemezsin sonra oraya şu küçük ağda paketlerinden kullansana

hiç bulaşma derim
ben de uzun bir süre kullandım ancak yumurtalıklara zararlı olduğunu öğrenince bıraktım
üstelik tüyleri jilet gibi 2-3 günde bir çıkartıyor
faydası yok zararı var
en güzeli ağda
bunu bilir bunu söylerim

canım baya geçmiş üstünden ama paylaşayım dedim..
benim dudak üstü tüylerim (kibarlığa gerek yok bıyık işte:)) oldukça açık renk. baya bi direndim almayacağım diye ama dayanamadım artık bir gün sir ağda yaptırdım. ama cildim o kadar hassas ki mahvoldum bir hafta böle kabuk kabuk gezdim:(
sonra internette okudum biri kullanıyormuş yüzüne diye. hadi dedim bakalım bi de bunu deneyelim. ve o günden beri yüzüme hep lapiden kullanıyorum. yani 2 haftada bir falan. ama tekrarlıyorum benim tüylerim çok sarı zaten ve zayıf. sadece fondöten ve pudra falan sürünce böle pörtlemesinler diye alıyorum.
velhasıl kelam ben 4 dak falan tutuyorum yüzümde. 2 hafta gidiyo bana. bir kere unuttum yüzümde onu çok fena yandım kimyasal sonuçta aman dikkat et! :)

canım baya geçmiş üstünden ama paylaşayım dedim..
benim dudak üstü tüylerim (kibarlığa gerek yok bıyık işte:)) oldukça açık renk. baya bi direndim almayacağım diye ama dayanamadım artık bir gün sir ağda yaptırdım. ama cildim o kadar hassas ki mahvoldum bir hafta böle kabuk kabuk gezdim:(
sonra internette okudum biri kullanıyormuş yüzüne diye. hadi dedim bakalım bi de bunu deneyelim. ve o günden beri yüzüme hep lapiden kullanıyorum. yani 2 haftada bir falan. ama tekrarlıyorum benim tüylerim çok sarı zaten ve zayıf. sadece fondöten ve pudra falan sürünce böle pörtlemesinler diye alıyorum.
velhasıl kelam ben 4 dak falan tutuyorum yüzümde. 2 hafta gidiyo bana. bir kere unuttum yüzümde onu çok fena yandım kimyasal sonuçta aman dikkat et! :)

ben cımbızla alıyorum 3 günde bir falan çıkıyor.denemek lazım sağol:16:

Back