laparpskopi sonrası...

umutlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
293
100
68
kızlar ben laparoskopi oldum rahim perdesi için 2 hafta önce,dikişlerim alıncak işte,bundan sonra doktor ne gibi bi yol çiziyo,hemen hamile kalınabiliyormu,ya da tedavi devam mı ediyor,şimdiden tşkler

laparoskopi sezeryan gibi zor bir ameliyat mı kaç günde iyileşiyorsun bilgi verirsen sevinirim-benim tüplerimde sorun var dış geblik geçiriyorum-çaresizim...allah hepimize yardımcı olsun

laparoskopi sezeryan gibi zor bir ameliyat mı kaç günde iyileşiyorsun bilgi verirsen sevinirim-benim tüplerimde sorun var dış geblik geçiriyorum-çaresizim...allah hepimize yardımcı olsun

geçmiş olsun canım,allah hepimizin yardımcısı olsun.. laparoskopide göbekten 2 tane delik açıyolar biri kasığına biraz yakın diğeri göbek deliğinden.1 cm falan.ordan ypıyo operasyonu,ben kendime geldiğimde karnım çok acıyodu,1 gün kaldım hastanede, ayağa kalktığımda omuz ağrım çok oldu yatıp kalkarken birinin desteğiyle kalkıyodum çünkü karnın çok acıyo,ben hiç sezeryan olmadığım için bilemiyorum canım ama sezeryanda daha büyük kesikler olduğu için o kadar acımıyodur yani,3 gün sonra normale döndüm şimdi dikişlerim alıncak işte, sende mi laparoskopi olcaksın,eğer olcaksan korkma bence bi kaç gün zorlanıyosun sadece

biz de iki yıldır çocuk istiyoeuz 2,yi ama bir türlü olmadı-eylülde hamile kalmışım,adet oldum fakat kanam durmadı-kanda gebelik çıktı-dış geblikmiş kese vs görünmedi-hcg 25den 65e kadar yüksweldi- metatoraks iğne ile sonlandırıldı-şimdi klomen ve gonal f tedavisi gryordum-yine kanamam durmadı ben anladım yine dış geblik olduğunu-doktor usg de grdü-sanırım çok yüksek sandıki önce hemn laparoskopik ameliyat dedi-kanda 50çıkınca bekleyelim dedi-yarın yine gideceğim-30un altına düşerse kendiliğnden gidecek -yükselirse ya iğne ya da laparoskopi-laparoskopi ile tüplerin yapışıklığı açılır dedi-fakt zamanla tüpler tıkanabiliyormuş ve-dış geblik geçiren biri hep dış gebelik riskini taşırmış-onedenle karar veremiyorum kesin çözüm olsa hiç düşünmezdim-
allah hepimize yardım etsin-çok zormuş-çocuk isteği tedavizi düşük dış gebelik

aminn canım,rabbim gönlümüze göre verir inşallah,sende üzülme herşeyin hayırlısı zamana bırak bakalım

canım bende ocakda rahim filmi çektirdim benimde kanallarımda geçiş görünmüyordu doktorum kanalların yapışık yada tıkalı olabilir dedi anlamak için kameralı laporoskopi ameliyatı demişdi 7 şubatta ameliyat oldum zaten genel anestezi ile oluyorsun göbekde bir kasıklardada birer tane olmak üzere üç tane dikişim vardı göbek deliğindeki dikiş biraz zorluyor yatıp kalkarken falan ama buda 10 gün kadar sürüyor ama tabiki benden birde 2 adette kist almış öyle söyledi doktor kanallarımda doğuştan yapışıkmış ayırdı 40 gün sonra kontrol dedi kontroldede herşey yolunda bebek çalışmasına başlayın dedi ben sadece o gün ve ertesi gün ilişkiye girdim eşimle ve sonuç çok şükür hamileyim o kadar çabuk olduki bizde çok şaşırdık doktorumda oluyor yani doktorun yetenekli olunca tatlım...

40 gün boyunca ilişkiye girmediniz mi peki bende oldum laporoskopi bi doktor 40 gün yasak dedi öbürü 10 gün yeter dedi

Arkadaşlar bende bugün dr a gittim test pozitif çıktı diye dış gebelik gibi gözüküyor dedi dr um ama vajinal baktığındda bulanık gözüktü çarşamba tekrar çağırdı çarşamba belli olucak daha net olur dedi çok korkuyorum ne yapıcam inş. Değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…