Benim milimetrelık 2 tane sag overde bir tanede Rahim arkasını tutmus ama bu kadar kucuk olmasına ragmen cok siddetli agrı oluyor sanırım yapısıklık cok oldugundan ama olmadım amelıyatı ertelettım benım için agrı sıkıntı suançikolata kistinden bahsediyorsun sanırım kaç cm? Ben bu ameliyatı oldum 3 sene önce laparoskopi yöntemi ile 9 cm kist vardı ama onu temizlerken yumurtalığım çok küçüldü ve şimdi sol tarafta 10 cm var ve ameliyat olmam çok riskli. Eğer sırf ağrıya dayanamıyorum diyorsan bence olma ilaçla devam et
Evet cikolata kisti endometrıosızçikolata kistinden bahsediyorsun sanırım kaç cm? Ben bu ameliyatı oldum 3 sene önce laparoskopi yöntemi ile 9 cm kist vardı ama onu temizlerken yumurtalığım çok küçüldü ve şimdi sol tarafta 10 cm var ve ameliyat olmam çok riskli. Eğer sırf ağrıya dayanamıyorum diyorsan bence olma ilaçla devam et
Nasıl Oldunuz Ağrılarınız devam ediyor muEvet cikolata kisti endometrıosız
Devam edıyor fakat benım şikayetim endometrıosız yuzunden degılmıs son gittiğim prof makat muayene edıp lucrin igne yapmıstı en son ama agrım hiç hafiflemedı doktora gittim anlattım durumu agrının hafiflemesı gerekirdi sen endo degıl sın zaten makat muayenende de bişey gelmedi elime dedi pelvik konjesyon olma ihtimalin yüksek dedi kalp damara gittim iki gün once ilaçlı tomografı venografi emar ve kan verdım 1 haftaya cıkarmıs onu beklıyorum pelvık konjesyon Yumurtalık varısı kasık varısı olarak gecıyor hiç aklıma gelmezdi damar hastalıgı cıkabılecegıNasıl Oldunuz Ağrılarınız devam ediyor mu
ilk kez duydum böyle bir hastalık. Sanırım sizin ağrınız hergün. Sürekli karın ağrısı mı oluyor dışkılama da ağrı mı oluyorDevam edıyor fakat benım şikayetim endometrıosız yuzunden degılmıs son gittiğim prof makat muayene edıp lucrin igne yapmıstı en son ama agrım hiç hafiflemedı doktora gittim anlattım durumu agrının hafiflemesı gerekirdi sen endo degıl sın zaten makat muayenende de bişey gelmedi elime dedi pelvik konjesyon olma ihtimalin yüksek dedi kalp damara gittim iki gün once ilaçlı tomografı venografi emar ve kan verdım 1 haftaya cıkarmıs onu beklıyorum pelvık konjesyon Yumurtalık varısı kasık varısı olarak gecıyor hiç aklıma gelmezdi damar hastalıgı cıkabılecegı
Bende ilk kez duydum evet her gun agrı var dıskı lama ve İdrar alışkanlıklarınıda degıstırıyor kabızlık zor dıskı lama İdrar da yanma oluyor sonucta vucudumuz damarlarla kaplı durumda ama ıste aklıma hıc gelmemıstı bakalım o mu bır haftaya bellı olur sonuclarilk kez duydum böyle bir hastalık. Sanırım sizin ağrınız hergün. Sürekli karın ağrısı mı oluyor dışkılama da ağrı mı oluyor
Geçmiş olsunBende ilk kez duydum evet her gun agrı var dıskı lama ve İdrar alışkanlıklarınıda degıstırıyor kabızlık zor dıskı lama İdrar da yanma oluyor sonucta vucudumuz damarlarla kaplı durumda ama ıste aklıma hıc gelmemıstı bakalım o mu bır haftaya bellı olur sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?