• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparotomi ileri evre ve derin pelvik endometrıosız ameliyatı olan varmı

eva_cute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
117
16
28
34
Arkadaslar acık endometrıosız ameliyatı olan var mı aranızda haftaya salı günü acık ameliyat olcam ama kararsizim kapalı olurum diye gittim doktor genelde hep kapalı yapıyor ama bana acık amelıyat yapacaginı söyledi nedenıde yumurta rezervi düşer bide derin endometrıosız oldugu için tam temizleyıp yapısıklıkları acmak için dedı ama ben daha once acık myom ameliyatı oldum amelıyat neyse de sonra toparlanma sureci cok uzun sürüyor ben 6 hafta agrı cektım karnımın ıcı agrıyordu cok ve hiçbisekılde toparlayamadım o ameliyattan sonra kendımı lutfen aynı seylerı yasayan varsa yazabilir mi acele etmemelimıyım aceba zaten doktorda ılac kullan biraz daha dısını sık yasın cok genc daha ben senin kotulüğünü ıstermıyım hıc ılacla tedavı etmek ıstıyorum degıp durdu en son ben kotuyum agrılarım gecmıyo degınce tamam yapalım kurtul dedı oyle karar verdi nolur yardım edin bana 🙏😢😭

çikolata kistinden bahsediyorsun sanırım kaç cm? Ben bu ameliyatı oldum 3 sene önce laparoskopi yöntemi ile 9 cm kist vardı ama onu temizlerken yumurtalığım çok küçüldü ve şimdi sol tarafta 10 cm var ve ameliyat olmam çok riskli. Eğer sırf ağrıya dayanamıyorum diyorsan bence olma ilaçla devam et

çikolata kistinden bahsediyorsun sanırım kaç cm? Ben bu ameliyatı oldum 3 sene önce laparoskopi yöntemi ile 9 cm kist vardı ama onu temizlerken yumurtalığım çok küçüldü ve şimdi sol tarafta 10 cm var ve ameliyat olmam çok riskli. Eğer sırf ağrıya dayanamıyorum diyorsan bence olma ilaçla devam et
Benim milimetrelık 2 tane sag overde bir tanede Rahim arkasını tutmus ama bu kadar kucuk olmasına ragmen cok siddetli agrı oluyor sanırım yapısıklık cok oldugundan ama olmadım amelıyatı ertelettım benım için agrı sıkıntı suan

Evet cikolata kisti endometrıosız

Nasıl Oldunuz Ağrılarınız devam ediyor mu
Devam edıyor fakat benım şikayetim endometrıosız yuzunden degılmıs son gittiğim prof makat muayene edıp lucrin igne yapmıstı en son ama agrım hiç hafiflemedı doktora gittim anlattım durumu agrının hafiflemesı gerekirdi sen endo degıl sın zaten makat muayenende de bişey gelmedi elime dedi pelvik konjesyon olma ihtimalin yüksek dedi kalp damara gittim iki gün once ilaçlı tomografı venografi emar ve kan verdım 1 haftaya cıkarmıs onu beklıyorum pelvık konjesyon Yumurtalık varısı kasık varısı olarak gecıyor hiç aklıma gelmezdi damar hastalıgı cıkabılecegı

Devam edıyor fakat benım şikayetim endometrıosız yuzunden degılmıs son gittiğim prof makat muayene edıp lucrin igne yapmıstı en son ama agrım hiç hafiflemedı doktora gittim anlattım durumu agrının hafiflemesı gerekirdi sen endo degıl sın zaten makat muayenende de bişey gelmedi elime dedi pelvik konjesyon olma ihtimalin yüksek dedi kalp damara gittim iki gün once ilaçlı tomografı venografi emar ve kan verdım 1 haftaya cıkarmıs onu beklıyorum pelvık konjesyon Yumurtalık varısı kasık varısı olarak gecıyor hiç aklıma gelmezdi damar hastalıgı cıkabılecegı
ilk kez duydum böyle bir hastalık. Sanırım sizin ağrınız hergün. Sürekli karın ağrısı mı oluyor dışkılama da ağrı mı oluyor

ilk kez duydum böyle bir hastalık. Sanırım sizin ağrınız hergün. Sürekli karın ağrısı mı oluyor dışkılama da ağrı mı oluyor
Bende ilk kez duydum evet her gun agrı var dıskı lama ve İdrar alışkanlıklarınıda degıstırıyor kabızlık zor dıskı lama İdrar da yanma oluyor sonucta vucudumuz damarlarla kaplı durumda ama ıste aklıma hıc gelmemıstı bakalım o mu bır haftaya bellı olur sonuclar

Bende ilk kez duydum evet her gun agrı var dıskı lama ve İdrar alışkanlıklarınıda degıstırıyor kabızlık zor dıskı lama İdrar da yanma oluyor sonucta vucudumuz damarlarla kaplı durumda ama ıste aklıma hıc gelmemıstı bakalım o mu bır haftaya bellı olur sonuclar
Geçmiş olsun

Back