Valla canım,laparoskopik diyorlar ama insan korkuyor işte.Doğru doktoru bulabilmek çok önemli.Allah doğru ve iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim...Merhaba, 2 hafta önce yumurtalık kisti için ameliyat oldum kist 7-8 cm civarındaydı.. İlk 4-5 gün ağrılı ancak sonrasında ayaklanabiliyorsunuz. Tabi sizin durumunuzu bilmiyorum ancak laparoskopi(kapalı ameliyat) şeklinde olacaksınız riski olan bir ameliyat değil. 2 hafta geçti şuan turp gibiyim Allah'a şükür:) şimdiden geçmiş olsun canım...
Valla ya yatıyorum kalkıyorum bunu düşünüyorum,üzülüyorum.Resmen moralim çöktü...Canimcim kader arkadaşım ahh ahh hu stres yedi bitirdi bizi
Canım valla biz daha olamadık,olup da kurtulamadık maalesef.laparoskopi ameliyatının maliyetini öğrenebilir miyim? özelde mi oldunuz?
anladım canım. olan birisi muhakkak vardır. Eğer mesajimi gören biri olursa özel hastanelerdeki fiyatini yazabilirse sevinirim..Canım valla biz daha olamadık,olup da kurtulamadık maalesef.
Bende öğrenirsem yazarım canım,hangi şehirdesin?anladım canım. olan birisi muhakkak vardır. Eğer mesajimi gören biri olursa özel hastanelerdeki fiyatini yazabilirse sevinirim..
Beni hep korkuttular açık ameliyata döner diye,maşallah 15 cm lik kisti aldilarsa laparoskopi ile benimde yapabilirler o zaman.Hangi şehirdesiniz,hastane,doktor kim ?Bende 2 ay once oldum 15 cm kist aldilar laparoskopi acik ameliyata gire daha iyi aksaminda ben ayaklandim hemen sadece diren takiyorlar o biraz kotu
Başkent hastanesinin fiyatına göre çok pahalilar digerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?