Laparoskopik Tüp ve Kist Ameliyatı Olanlar Yardım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gobe

Serçe kadar yüreğimin gökyüzü kadar sancısı var...
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
825
1.583
113
45
Arkadaşlar Merhaba...
Bir olumsuz tüp bebek tedavisinden sonra yapılan araştırmalarda tek tüpümde sıvı birikmesi olduğu ayrıca yine bu tarafta 2 adet 4 cm çikolata kisti olduğu diğer tüpün ise %25 açık olduğu HSG ile anlaşıldı.Ameliyat olmam gerektiği söylendi...Aranızda bu ameliyatı olan,başarı elde eden,doktorunu tavsiye edecek var mı?Zaten ameliyattan çok çok çok korkuyorum.Sonucundan da ayrı korkuyorum,daha kötü birşey çıkarsa,kötü birşey olursa,sonrasında sıkıntı çekersem.Sorular,sorular,sorular...Ne olur bilginiz var ise paylaşır mısınız?Benim için çok önemli...

Merhaba, 2 hafta önce yumurtalık kisti için ameliyat oldum kist 7-8 cm civarındaydı.. İlk 4-5 gün ağrılı ancak sonrasında ayaklanabiliyorsunuz. Tabi sizin durumunuzu bilmiyorum ancak laparoskopi(kapalı ameliyat) şeklinde olacaksınız riski olan bir ameliyat değil. 2 hafta geçti şuan turp gibiyim Allah'a şükür:) şimdiden geçmiş olsun canım...

Merhaba, 2 hafta önce yumurtalık kisti için ameliyat oldum kist 7-8 cm civarındaydı.. İlk 4-5 gün ağrılı ancak sonrasında ayaklanabiliyorsunuz. Tabi sizin durumunuzu bilmiyorum ancak laparoskopi(kapalı ameliyat) şeklinde olacaksınız riski olan bir ameliyat değil. 2 hafta geçti şuan turp gibiyim Allah'a şükür:) şimdiden geçmiş olsun canım...
Valla canım,laparoskopik diyorlar ama insan korkuyor işte.Doğru doktoru bulabilmek çok önemli.Allah doğru ve iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim...

laparoskopi ameliyatının maliyetini öğrenebilir miyim? özelde mi oldunuz?

Canimcim kader arkadaşım ahh ahh hu stres yedi bitirdi bizi

anladım canım. olan birisi muhakkak vardır. Eğer mesajimi gören biri olursa özel hastanelerdeki fiyatini yazabilirse sevinirim..
Bende öğrenirsem yazarım canım,hangi şehirdesin?

Canım ben öğrendiğim araştırdığım kadar söyliyim. 6000 7000 14000 20000 arasında değişiyor. Adana başkent hastanesine gidiyorum ben orda 1500 lira histeroskopi de dahil. Ne kadar uçuk fiyatlar yahu bunlar

Başkent hastanesinin fiyatına göre çok pahalilar digerleri

Beni de adet ağrılarımin şiddetinden,döngümün kısa olmasından, 3 cm.lik bi kistten ve karın ağrılarimdan ötürü hemen endoskopi ye alacaktı bir doktor. o kadar telaslandim ki fiyatini falan sormadım. direk başka doktora... o doktor da şimdilik gerek yok takibe alacağız dedi. gerçekten çok fazla fiyatlar. şimdi en başta ki doktorun neden direk endoskopi dediğini düşünmeye başladım...

Ay biz ne yapacağız yaaaaaa :mad:

Bende 2 ay once oldum 15 cm kist aldilar laparoskopi acik ameliyata gire daha iyi aksaminda ben ayaklandim hemen sadece diren takiyorlar o biraz kotu

Bende 2 ay once oldum 15 cm kist aldilar laparoskopi acik ameliyata gire daha iyi aksaminda ben ayaklandim hemen sadece diren takiyorlar o biraz kotu
Beni hep korkuttular açık ameliyata döner diye,maşallah 15 cm lik kisti aldilarsa laparoskopi ile benimde yapabilirler o zaman.Hangi şehirdesiniz,hastane,doktor kim ?

Başkent hastanesinin fiyatına göre çok pahalilar digerleri
Kumral-ada Kumral-ada canım ne yaptın?Birde sana iki şey soracağım,zaman zaman kasığında ağrı yaşıyor musun?Ayrıca eğer bebek düşünülmüyorsa bu tıkalı tüp veya hidrosalpinks e yine de müdahale etmek gerekiyormu,yani bize zararı varmı,hiç araştırdın mı?

Back