• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskopik salpenjektomi hakkinda..!

Biberli_pasta

mucizem benimle..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
374
111
323
arkadaslar bu ameliyat hakinda bilginiz var mi? ben bugun hsg cektirdim sol tupunde şişlik varmis.bu ameliyati olmam lazimmis.bi yerden 7 bucuk milyar fiyat aldik.ayrica tup bebek asamasindayiz.bilgisi olan duyan ameliyati olan varsa yazabilir mi.

Merhaba.
Geç oldu ama genel bir bilgi geçeyim. Ben 2015 ocak ayında hidrosalpenks tn ötürü kapalı ameliyat oldum ve iki tüpümde alındı. Hidrosalpenksli bir tüp maalesef onarılmıyor ve ameliyatla alınmadığı sürece ne normal yolla ne de tüp bebekle gebe kalamıyorsun çünkü embrioyu düşürüyor. Ameliyat olup, sonra tüp bebek denemeni öneririm.

suan tek sol tupum alindi sag taraf duruyo sorun yok.hastanedeyim.sanirim 1 ay sonrada transfer islemine geceriz.
merhaba, benim durumum da ayni. doktorum ameliyat onerdi tek tupte sorun var ancak cok kararsizim. hamilesiniz sanirim allah saglikla kucaginiza almak nasip eylesin. olmalimiyim yani bu ameliyati :(

Merhaba.
Geç oldu ama genel bir bilgi geçeyim. Ben 2015 ocak ayında hidrosalpenks tn ötürü kapalı ameliyat oldum ve iki tüpümde alındı. Hidrosalpenksli bir tüp maalesef onarılmıyor ve ameliyatla alınmadığı sürece ne normal yolla ne de tüp bebekle gebe kalamıyorsun çünkü embrioyu düşürüyor. Ameliyat olup, sonra tüp bebek denemeni öneririm.
merhaba, benim durumum da ayni. doktorum ameliyat onerdi tek tupte sorun var ancak cok kararsizim. hamilesiniz sanirim allah saglikla kucaginiza almak nasip eylesin. olmalimiyim yani bu ameliyati :(

Bende de aynı sorun hatta fazlası var. Hem laparoskopi hem histereskopi olmam gerekiyor ama ameliyattan çok korkuyorum. Olan arkadaşlar ameliyat-ı anlatabilirlermi acaba? Ben bayılınca ayılamamaktan korkuyorum

Bende de aynı sorun hatta fazlası var. Hem laparoskopi hem histereskopi olmam gerekiyor ama ameliyattan çok korkuyorum. Olan arkadaşlar ameliyat-ı anlatabilirlermi acaba? Ben bayılınca ayılamamaktan korkuyorum
Korkulacak bir şey yok canım bende ikisini aynı anda oldum..bir kaç saat sonrada hastanede gezmeye başladım..uykudan uyanır gibi artık çok rahat...

merhaba, benim durumum da ayni. doktorum ameliyat onerdi tek tupte sorun var ancak cok kararsizim. hamilesiniz sanirim allah saglikla kucaginiza almak nasip eylesin. olmalimiyim yani bu ameliyati :KK43:
korkulcak bise yokmus.cok sukur 1 sene gecti ustunden ve amelyattan 1 ay sonra transferim oldu ilk denemem tuttu.rabbime cok sukur.simdi kucagima almama 15 gun var.allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah.
ben daha oncede bi amelyat oldum.anesteziden korkma bisey yok.saglik en onemli sey.ameliyathaneye girdim anezteziyi verdiler baska bise hatirlamiyorum daha sonra yatagimda actim gozlerimi.serum baglandi 4 5 saat uyumus olabilirim.uyandim ufak ufak kalktim yuruyus yaptim.agri aci vs biseyim yoktu cok şükür.ilaclarimi kullandim.allahim evlatla sinamasin isteyen herkeze nasip etsin

korkulcak bise yokmus.cok sukur 1 sene gecti ustunden ve amelyattan 1 ay sonra transferim oldu ilk denemem tuttu.rabbime cok sukur.simdi kucagima almama 15 gun var.allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah.

ben daha oncede bi amelyat oldum.anesteziden korkma bisey yok.saglik en onemli sey.ameliyathaneye girdim anezteziyi verdiler baska bise hatirlamiyorum daha sonra yatagimda actim gozlerimi.serum baglandi 4 5 saat uyumus olabilirim.uyandim ufak ufak kalktim yuruyus yaptim.agri aci vs biseyim yoktu cok şükür.ilaclarimi kullandim.allahim evlatla sinamasin isteyen herkeze nasip etsin
allah razi olsun sizin tek tup mu alindi? doktorunuz kimdi istanbulda misiniz?

kusura bakmayin gec cevap verdigim icin.istanbuldayım devlette oldum.haysarpasa numune hastanesinde.sıkıntısız bi ameliyat gecirdim cok şükür.tek sol tüpüm alındı.
gecmis olsun benim de ayni. sol tup alindi sigorta karsiliyor mu bu ameliyati? benimki karsilamadi

karsiladi.ben ucretsiz oldum.nasil karsilamadi seninkini
doktorum disardan bir prof. sanirim o yuzden. bir kismini karsilamis sgk. sanirim ayni tarihlerde olduk ne durumdasiniz ben halen iyilestim diyemiyorum. bir de tup bebek tedavisine ne zaman baslayacaksiniz karar verdinizmi?

Back