- 29 Temmuz 2016
- 15
- 3
- 36
- 49
- Konu Sahibi minnakdeniz
-
Geçmiş olsun ne kadar zaman oldu sonrası nasıldı çok sorun yaşadın mı nerde oldun ve fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirimBen laparoskobi oldum ama endometriozis vardi onu aldirdim
Geçmiş olsun ne kadar zaman oldu sonrası nasıldı çok sorun yaşadın mı nerde oldun ve fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim
Çok geçmiş olsun canım bu arada bebeğin de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de artık miyom için ameliyat olmam gerekiyor hakkımızda hayırlısı bilgilendirme için teşekkür ederimOcak ayinda oldum adana da oldum canim 1.200 verdim..
Ilk 1 ay agrim olmadi ama sonrasinda ne oldu bilmiyorum sancilarim olmaya basladi. Sadece 1 haftam agrisiz geciyor. Bebek bekledigim icin psikolojik agrida yasiyor olabilirim o kadar kafam karisik yani. Ameliyat sonrasi omuz agrisi cok oldu bende duz yuruyemiyodum ilk gecede gaz sancisi oldu. Hic yatmadim ben hep ayaktaydim hep dolastim 2.gun biseyim kalmamisti.
Çok geçmiş olsun canım bu arada bebeğin de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de artık miyom için ameliyat olmam gerekiyor hakkımızda hayırlısı bilgilendirme için teşekkür ederim
Anladım canım o halde Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsunRica ederim canim :) ama hamile degilim beklenen bir bebek var ama o bebek daha yok :)
Anladım canım o halde Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun
Henüz olmadım haftaya randevu alabildim iyi bir doktor buldum bakalım ne diyecek kapalı tercihim tabi doktor karar verecek haber veririm canımAmeliyat oldunmu
Henüz olmadım haftaya randevu alabildim iyi bir doktor buldum bakalım ne diyecek kapalı tercihim tabi doktor karar verecek haber veririm canım
Sağol canımTamam canm simdiden gecmis olsn
Bugün doktora gittim maalesef laparoskopik olmuyor tahliller yapılacak ilerleyen günlerde ameliyat tarihine karar vereceğiz doktorum çok iyi güven duydum sen ne yaptın canım var mı bir gelişme bebiş konusundaSağol canım
Merhabalar 8 ocakta Doç. Dr önder koç hocaya laparoskopik miyom ameliyatı oldum. Miyom 4 cm. di. Ertesi gün sabah evimdeydim. Kapalı ameliyati herkese tavsiye ederim konforu açısından. Doktorumdan da çok memnunum. Yaşım 35 iki yillik evliyim. Ve hiç bebek denemedim. Doktorum Eylül başında bebek deneyebilecegimizi söyledi. Yasimdan korkuyordum fakat doktorum Yumurtalarımin oldukça iyi olduğunu söyledi. Laparoskopi olup bebeği olan pek çok arkadasim var. Bu nedenle umutluyum. Gelişmeleri paylaşacağım umarım güzel haberler herkese umut olur.. herkese sağlıklı günler...
Merhabalar biraz geç gördüm mesajinizi çok geçmiş olsun. Şu an özel muayenehanesinegeçti. Anlaşmalı olduğu hastaneler var ona göre fiyatlar değişebiliyor ben Ankara Memorial da 15.500 e ameliyat oldum.. Ama yine de en düşük 10.000 i gözden çıkarmanız gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.merhaba, benim de 10 cm miyomum var Önder beyi araştırdım ona gitmek istiyorum hangi hastanede ameliyat oldunuz ücretleri ne kadar bilgi verebilir misiniz. açıkçası pek fazla maddi durumum yok ailemi ikna edicem bir şekilde. yardımcı olursanız cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?