laparoskopik miyom ameliyatı

minnakdeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
15
3
36
49
Merhaba
Bursa'da miyom ameliyatı olan arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum Yardımınıza ihtiyacım var

Geçmiş olsun ne kadar zaman oldu sonrası nasıldı çok sorun yaşadın mı nerde oldun ve fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirim

Ocak ayinda oldum adana da oldum canim 1.200 verdim..

Ilk 1 ay agrim olmadi ama sonrasinda ne oldu bilmiyorum sancilarim olmaya basladi. Sadece 1 haftam agrisiz geciyor. Bebek bekledigim icin psikolojik agrida yasiyor olabilirim o kadar kafam karisik yani. Ameliyat sonrasi omuz agrisi cok oldu bende duz yuruyemiyodum ilk gecede gaz sancisi oldu. Hic yatmadim ben hep ayaktaydim hep dolastim 2.gun biseyim kalmamisti.

Çok geçmiş olsun canım bu arada bebeğin de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de artık miyom için ameliyat olmam gerekiyor hakkımızda hayırlısı bilgilendirme için teşekkür ederim

Rica ederim canim :) ama hamile degilim beklenen bir bebek var ama o bebek daha yok :)

Merhabalar

21 Haziran Bahçelievler Medicana hastanesinde Dr. Yavuz Aydın tarafından laparoskopi miyom ameliyatı oldum. Miyom boyutum 10 cm büyüklüğünde. Ameliyat öncesi çok araştırdım ve ameliyat öncesi ve sonrası bir bilgiye çok az rastladım. Sadece kadın doğum doktoru Sevtap Alkanın bana tavsiye de bulunduğu Dr. Yavuz Aydın oldu iyi ki olmuş. Yavuz beyle ameliyatan 20 gün önce görüştüm Medicana hastanesinde mr olduğu için miyom boyutu laparoskopi için uygunmu ona karar verdi evet uygun cevabını aldım. ( Burda bur parantez açmak istedim devlet hastanelerinde laparaskopi ameliyatı bu boyuttaki miyomlarda yapmıyorlar açık yapıyorlar ve rahminizi de almak istiyorlar uğraşmıyorlar kolaya kaçıyorlar bunuda yazmak istedim hiç vaktinizi kaybetmeyin kapalı ameliyat düşünüyorsanız tabi ki) Evet ameliyat günü korkudan ölmek üzereyim saat 7.30 hastane yatım kanlar alındı hazırlık için saat 9 gibi doktorum geldi konuştuk ve 10 dakkika sonra ameliyat için aşağı indim kapıda bir iğne yapıldı ve ben sonrasını hatırlamıyorum. 4 saat sonra odamdayım anesteziden çıkmam benim bünyeden kaynaklı geç kendime geldim ama 4 delikle yatağımda yatıyorum ağrım az. Bugün 7 günün süperim kontrolden geldim bantlar çıktı rahatım şuan ağrım yok adet olduğumuzdaki gibi karın ağrım var. Şimdilik bunları paylaşmak istedim.

Merhaba Arkadaslar.

Ben Alparslan Baksu'ya Ameliyat oldum.

İlk muayene olduğum doktor doğru teşhis koymakla birlikte açık ameliyat tekniğini önermişti. Açık ameliyatın iyileşme sürecinin uzun sürmesi ve kasıkta 10 cmlik bir iz bırakacağı nedeniyle moralim çok bozulmuştu Bu nedenle başka bir doktor arayışına girdim. Belki ameliyat gerekmez, ya da belki kapalı ameliyat ile atlatabilirim düşüncesiyle...

Laparoskpi kararı verilirken buyuklugune ( 14 cm ye kadar benim dr laparoskopi yapıyor) adedine (4-5 myomu gecmemesi gerekiyor diyor internet siteleri) ve yerine ( rahmin dışına dogru buyume gosterem myomlar) bakıyorlarmıs.

Alparslan Bey muayene sonrası aynı teşhisi koydu ve ben kendisini yönlendirmeden Laparoskopi tekniği (kapalı ameliyat) ile ameliyat yapabilecegini, şartların uygun oldugunu söyledi ve ben "sahi mi dedim" o anki sevincimi size anlatamam. (myomum 8 cm ve polioim 2 cm di) Çünkü bu teknik hastanın konforu, iyileşme süreci ve risk açısından daha iyi bir teknikmiş. 26/06/2018 tarihinde kendisine laparoskopi tekniğiyle miyom ( 3 kesi ve +1 delik gobekten) ve histeroskopik tekniği ( vajinadan girip alıyorlar) ile polip ameliyatı olduğum. 2 hafta geçti. Iyileşme surecim cok hızlı oldu. Ağrım, sızım ve kanamam neredeyse olmadı. 3 adet kesi yeri (1-1.5 cm) var ve iz kalmayacak görünüyor.

Rahmimle ilgili başka bir tedaviye daha geçtik. 6 ay kadar daha sürecek . Bu süreci kendisi ile götüreceğiz. Ona çok güveniyorum. Iyi bir Cerrah kendisi. Bana konforlu bir ameliyat ve iyileşme süreci sağladı.

Ben ameliyatı gozumde cok buyuttugum için stresden ZONA olmustum :) Ama ameliyattan sonraki 2. gun ne agrım ne sızım vardı. Hatta agrı kesici içmesem bile olurdu. ilk 3 gun yine de aldım. Kanamam bile dogru duzgun olmadı
(2. gunden itibaren)

Arkadaslar ben arastırmam sonucu şu doktorların da iyi doktorlar oldugunu gordum. Onu da buraya yazayım. Ha derseniz ki neden bunlar degil Alparslan Bey, HAstane masrafları, sigorta ve hastahane seçimi nedenlerinden ötürü de Alparslan Bey'i seçtim. Ozel sigortam yoktu ve ve Jinemedin ssk ile anlasması vardı. O sebeple.

dr cihat Unlü (prof) kendisi duayen.
dr Sedat Varol (operator) açık ameliyatı tercih ettiği için kendisini tercih etmedim ama muayne ve taşhis açısından iyi.
dr Ahmet Cem iyi bozkurt (prof) laparoskopi de başarılı genç, iyi bir dr.

görüşmediğim ama iyi referans aldıklarım;

dr Kılıç Aydınlı (prof)
dr Banu Goker Ozdemir (operator)
dr Taner Usta (Doç)

Herkes sağlığına kavuşsun. Sevgiler.

Merhabalar 8 ocakta Doç. Dr önder koç hocaya laparoskopik miyom ameliyatı oldum. Miyom 4 cm. di. Ertesi gün sabah evimdeydim. Kapalı ameliyati herkese tavsiye ederim konforu açısından. Doktorumdan da çok memnunum. Yaşım 35 iki yillik evliyim. Ve hiç bebek denemedim. Doktorum Eylül başında bebek deneyebilecegimizi söyledi. Yasimdan korkuyordum fakat doktorum Yumurtalarımin oldukça iyi olduğunu söyledi. Laparoskopi olup bebeği olan pek çok arkadasim var. Bu nedenle umutluyum. Gelişmeleri paylaşacağım umarım güzel haberler herkese umut olur.. herkese sağlıklı günler...

merhaba, benim de 10 cm miyomum var Önder beyi araştırdım ona gitmek istiyorum hangi hastanede ameliyat oldunuz ücretleri ne kadar bilgi verebilir misiniz. açıkçası pek fazla maddi durumum yok ailemi ikna edicem bir şekilde. yardımcı olursanız cok sevinirim.

Merhabalar biraz geç gördüm mesajinizi çok geçmiş olsun. Şu an özel muayenehanesinegeçti. Anlaşmalı olduğu hastaneler var ona göre fiyatlar değişebiliyor ben Ankara Memorial da 15.500 e ameliyat oldum.. Ama yine de en düşük 10.000 i gözden çıkarmanız gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…