Laparoskopi ve histeroskopiden sonra tüp bebek tedavisi

meneksemelifim

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
547
692
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..02/05/2014 tarihinde laparoskopu ve histeroskopi olarak vücudumdan polip ve miyomlar alındı ayrıca tüplerim kapalıymış ve tüplerim açılmaya çalışıldı..bir tüpüm hiç açılamadı diğeri ise az açıldı..bir yıldır çocuk düşünüyorduk ve tedavi sırasında polip tespit edilince ameliyata girdim ve tüplerin kapalı olması ve miyomlar sürpriz oldu,ameliyatın üzerinden üç gün geçti ve moralimi bozmamaya çalışıyorum...sanırım tüp bebek tedavisi benim için tek yol...bu ameliyatın üzerinden kaç ay geçince tüp bebek tedavisine başlamalıyım sizce?

Arkadaşlar öncelikle merhaba ..02/05/2014 tarihinde laparoskopu ve histeroskopi olarak vücudumdan polip ve miyomlar alındı ayrıca tüplerim kapalıymış ve tüplerim açılmaya çalışıldı..bir tüpüm hiç açılamadı diğeri ise az açıldı..bir yıldır çocuk düşünüyorduk ve tedavi sırasında polip tespit edilince ameliyata girdim ve tüplerin kapalı olması ve miyomlar sürpriz oldu,ameliyatın üzerinden üç gün geçti ve moralimi bozmamaya çalışıyorum...sanırım tüp bebek tedavisi benim için tek yol...bu ameliyatın üzerinden kaç ay geçince tüp bebek tedavisine başlamalıyım sizce?
nerdi

merhaba canım 3 sene önce çocuk itiyorum diye doktora gittim. eşimin sperm sayısı yetrsiz çıktı doktor tüp bebek önerdi. bizde 2013 kasım ayında yapmaya karar verdik ve rahim filimiyle başladık benimde bir tüpüm tıkalı çıktı açtırmak mümkün değildi. doktor ya alınacak dedi yada bağlayacağıız. sonra laparoskopi ameliyatı geçirdim birdaha doktora gittiğimde 3 ay bekle kendini iyice topla dedi. şimdi de çok şükür hamileyim. inşallah kucağımada alırım.
senin içinde hayırlısını diliyorum canım

aydınlattığın için teşekkürler...bebeğin inşallah sağlıklı sıhhatli doğar:) tüp bebek tedavisi de acılı bir süreç mi yoksa bayıltıyorlar mı ,kaçıncı denemende hamile kaldın

X