Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim rahim tupler tikali cikti ve et parcasi alincak cocuk istedigimiz icin bu islemi yaptirmak zorundayim..acaba bu ameliyati yaptiranlar sonrasi icin iliski ne zmandan sonra denemeye baslaniyor..
Rahminde perde mi var yani ?
Cnm ameliyattan 3 ay sonra bebis icin deneme yapin ama normal iliskiye kanaman bittikten sonra baslayabilirsin cok iyi korunmalisin ama.
Histeroskopiyi bilemiyorum ama laparoskopi sonrası 3 hafta ilişki yok. Sonrasındada 2 ay sonuna kadar korunmasız ilişki yok. İyileşme sürecinde 2 ay antibiyotik kullanabiliyorsun. Zaten antibiyotik kullanırken gebe kalmaya çalışmak mantıklı değil. Çünkü Tüpler rahim vs. henüz tam anlamıyla iyileşmemiş olabiliyor ve dış gebelik riski oluyor. Sonrasında hemen hamile kaldım vs diyenler var tabikide doğrudur ancak riske atmaya gerek yok.