- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Canım öncelikle hiç korkma herşey normal benimde ameliyat olalı bugun 1 hafta oldu ilk 3 gün o anlattığın ağrılar bende de vardı tamamen gaz sancısı kaburgalarına omzuna sırtına vurur nefesini keser anesteziye bağlı olarak olusuyor ..bol bol yürümekten başka yapacak bişey yok,gaz çıkarmaya ve tuvalete çıkmaya çalış...benimde anlamadığım insanlar 2-3 içinde işine dönebiliyormuş ben daha yeni kendime geldim yüzüstü yatamıyorum ve karnımın altı hala ağrıyor yanii...
canım o 3 günde ayaklanıp işine dönen kişilere bende hayret ve gıptayla bakıyorum,daha doğrudürüst ayağa bile kalkamıyorum ben,dün gecede acile kaldırıldım,3 kere ağrıkesici vuruldum,şükür bugün biraz daha iyiyim ama henüz tuvaletime bile çıkamadım,neyse buda geçecek,hakkımızda hayırlı olsun ve en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız inşaallah.
tuvalete 7.gün çıakbildim ben dün yanii:)) doktorum şurup verdi ama kullanmak istemedim,bol kuru kayısı ve üzerine koca bir bardak su tavsiye ederim:))
benim karnım inanılmaz şiş 4 aylık hamile gibi ne zaman iner acaba sadece bende mi oldu acaba bununla ilgili bir bilgin var mı
bende 2 kez oldum.kesinlikle gaz.
siyah kömür gibi bir hap var o çok işe yarıyor.tabi kayisi sulu gıdalar .birde çok sıcak tut kendini geçicektir arkadasım sabır versin allah
bende 15 gün önce oldum aynı ameliyatı doktorum bana omuz göğüs ve sırt ağrım olacağını endişelenmemi söylemişti.laparoskopi yapılmadan önce içimize hava veriyorlarmış diğer organlarımızın zarar görmemesi için oda pankreasa baskı yapıyormuş omzumuzdan ve sırtımızdan geçen sinirler pankreasın üzerinden geçtiği için içerdeki hava sinirlerede baskı yapıp ağrı yapıyormuş.ben 10 günde anca toparladım çok ağrım sancım yoktu ama fazla ayakta kalınca göbeğim acıyodu yattım hep bide korktum tabi hareket etmeye ters bişeye ssebeb olmaktan.ama çok şükür stresini attım üzerimden bide hsgmi çektirsem çok rahatlıycammerhaba arkadaşlar geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,sebebini ise bilmiyorduk.3 ay korunmadan sonra tekrar denedik ama hamile kalamadım.bunun sonucu rahim filmi çektirdim,rahmimde şekil bozukluğu çıktı,yani perde varmış ve bebek bu yüzden düşmüş,ayrıca tüplerimde enfeksiyon ve buna bağlı ara ara tıkanmalar vardı,doktorum laparoskopi ve histereskobi istedi,dün ameliyatımı oldum,ancak kendime geldiğimde çok canım acıyordu,midem fena ağrıyordu,3 kere ağrı kesici vurdular,biraz iyi oldum,ancak bugün yine fenalaştım,midemmi desem,ciğerlerimmi desem işte üst tarafımda iki kaburgamın arası(sanırım mide oluyor)çok fena ağrıyor,gaz sancısımı acaba diycem ama bilemiyorum,doktorumu aradım normal dedi,volteren iğne yaptır dedi yaptırdım.ama ağrım birtürlü geçmek bilmiyor,benim gibi bu ameliyatları olan arkadaşlar sizdede aynısı oldumu,yani bu normalmi,lütfen yazın çok korkuyorum yoksa acile gidicem,ne oturabiliyorum,nede sağıma soluma dönebiliyorum,midem çok ağrıyor.
yamukprenses nasıl oldun geçtimi sıkıntıların
?
gaz olabilir bende oldum ameliyat ama narkozu kusarak ve gazı atarak rahatladım hemen doktora git bence yada ara doktorunuArkadaşlar postun üzerinden uzun zaman geçmiş ama aynı sorunları yaşıyorum,üç gün önce Laparoskopi oldum tüpler alındı,tam üç gündür uzanamıyorum nefes alamıyorum cigermi desem midemi desem çok fena ağrıyor bağırsak guruldar gibi CiğerlErim gurulduyo nolur yardım normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?