Laparoskopi tarihim 16 agustos lutfen yardiiiimmm...

KizilcikSerbeti

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
23
0
16
İstanbul
Merhaba kizceler bugun laparoskopi icin gun verdiler dedigim gibi 16 agustosa.Bayagi gerginim nasil olacak beni neler bekliyor bilmek istiyorum mesela sonda takiliyor mu kac gunde iyilesirim narkozu ve karnimdaki karbondioksiti atmam zor olur mu bir suru soru var aklimda.İki yumurtaligimda da kist var kac dikisim olur.Laparoskopi olanlar bana yardimci olur musunuz lutfeeen :)

merhaba canım ,şimdiden geçmiş olsun, sonda takılıyor, bende ameliyathanede sormuştum sen uyuyunca takıcaz merak etme demişlerdi:)) sende rica et anesteziden sonra takılsın, gazı atmaz hiç zor olmadı çok hafif omuzlarım ağrıdı o kadar, bende tek taraflı kist vardı göbeğimde 3 dikiş, kasığımda bir ve üst kasığımda bir olmak üzere üç kesi atılmış

şimdiden geçmiş olsun. sakin sakin ameliyathaneye gidiyorsun. sakin dediğime bakma ben titriyordum korkudan tansiyonumu falan ölçtüler konuşup rahatlattılar.hatta espri bile yaptı anestezi doktoru istersen hazır ameliyata almışken fazla kilom var diyorsanız onları da alalım diye :))) sonra bi uyuyorsun. sonda ameliyata başladıktan sonra takılmış ben uyandığımda vardı. 4 tane kesi var karnımda. gazı atmak için bol bol su içmen gerekiyor bir de evin içinde fırsat buldukça yürü gaz için faydalı olur.birkaç güne de karnının şişi iner rahat edersin.ben iki ameliyat birden olduğumdan bir hafta yatmayı tercih ettim sonra ayaklandım. Allah şifa versin şimdiden.

Son düzenleme:
Allah şifalar versin
bende göbek deliğinde ve iki kasığımda birer dikiş yani 3 dikiş var sonda benimde anesteziden sonra takılmış
ama ben bir sürü komplikasyonlarla karşılaşmıştım doktorum bile şaşırmıştı ben milyonlarca hastaya yaptım lap.
kimsede böyle sorunla karşılaşmadım sen aristokrat çıktın demişti :) ama geçti hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…