Gebeliğe Hazırlık Laparoskopi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yaş 33 iki tüpte ucu tıkalı gibi dedi sonunda tıkanıklık varmış lapla açılır gibi dedi lap sırasında açılmazsa tüpleri bağlayacağım tüp bebeğe geçicez ameliyatta karar vereceğiz çıkıp eşinize soracağım dedi

Sen ne düşünüyorsun canım

Kafam çok karıştı bi dr direkt tüp bebek yap dedi iki dr da önce tanısal laparoskopi sonuç alamazsan tüp bebek dedi yani operasyon beni korkutuyor açıkçası
hakkımızda en hayırlısı en güzeli kolaylıkla olsun canım güzel haberler verelim inşallah birbirmize

Benimde iki tüpüm kapalıydı 3 ay önce Laparoskopi oldum çok şükür açıldı. İlk önce Laparoskopi deneyin derim

Merhabalar rahim filminde ileri derecede balon gibi şiş gözüküyor tüpler benimde. Hatta rahme sıvı sızmaya başlamış bu da en son raddesinde olduğunu gösteriyormuş. Doktorum video ve gorsellerle bize çok net bir açıklama yaptı. Daha sonra tüp bebeğe başladık embriyo dondurduk. Şimdi de lap için gün alacağız iki tupum de alınacak maalesef.

Bende Ankaradayım Gürgen klinikte tedavi oluyorum. Çok memnunum. Sebepsiz infertilite diye gitmiştik ama sebebimi bulup teşhis ettiler. Rahim filmi çekinirken oradaki doktor rahimde sıvıyı gören doktor işinde iyi ve tecrubelidir demişti. Gerçekten de öyleler. Tedavi başlamadan önce Timur hoca histeroskopi yaptı bana. Önceki polip ameliyatımdan hasar kalmis rahimde meğersem. Sürece iyi doktor ile başlamak çok önemli. Bir çok hatadan sonra şimdi çok memnunum her şeyden bu klinikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…