Ben de iki ay önce laparoskopi oldum beklemedeyim ilk ay bir hafta geç geldi adetim bu ay da 4 gün gecikti hala bekliyorum umarım başka bi sorunum yokturArkadaşlar merhabalar , geçtiğimiz mart ayında dış gebelik yaşadım. 3 ay sonra hsg çekildim. Tüpüm kapalı çıktı. Birkaç gün önce ameliyat oldum. Laparoskopi ile tüpüm açıldı. Doktor 4 5 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi.
Laparoskopi ile tüpü açılıp sonrasında hamile kalan var mı??
Yoktur inşallah kalbinizi ferah tutun . Siz neden laparoskopi oldunuzBen de iki ay önce laparoskopi oldum beklemedeyim ilk ay bir hafta geç geldi adetim bu ay da 4 gün gecikti hala bekliyorum umarım başka bi sorunum yoktur
Evet benim tüplerim açıldıBende ameliyat olacam iki tüpümde tıkalı çok korkuyorum neler yaşadnız açıldımı
İstanbul'da echomarda Doktor Cevat Bayrak var tıkalı tüpleri açıyormus benimde bir tüpüm kapalı rendavu aldım haftaya Rahim filmi cektircem hemde tüp açma işlemi selektif salpingografi yapıyormuş.Bende ameliyat olacam iki tüpümde tıkalı çok korkuyorum neler yaşadnız açıldımı
Ben gittim Cevat Beye açılmadı tüpüm Laparoskopiden sonra açıldı . Umarım sizin açılır Allah yardımcınız olsunİstanbul'da echomarda Doktor Cevat Bayrak var tıkalı tüpleri açıyormus benimde bir tüpüm kapalı rendavu aldım haftaya Rahim filmi cektircem hemde tüp açma işlemi selektif salpingografi yapıyormuş.
Ben bu gün çektirdim benimki açıldı çok şükürBen gittim Cevat Beye açılmadı tüpüm Laparoskopiden sonra açıldı . Umarım sizin açılır Allah yardımcınız olsun
Çok şükür sizin adınıza sevindimBen bu gün çektirdim benimki açıldı çok şükür
Arkadaşlar merhabalar , geçtiğimiz mart ayında dış gebelik yaşadım. 3 ay sonra hsg çekildim. Tüpüm kapalı çıktı. Birkaç gün önce ameliyat oldum. Laparoskopi ile tüpüm açıldı. Doktor 4 5 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi.
Laparoskopi ile tüpü açılıp sonrasında hamile kalan c
Cok gecmis olsun bende 10 gun evvel dis gebelik gecirip ameliyat oldum sag tupum alindi ne kadar sure sonra tup bebege baslayabilirizBen de iki ay önce laparoskopi oldum beklemedeyim ilk ay bir hafta geç geldi adetim bu ay da 4 gün gecikti hala bekliyorum umarım başka bi sorunum yoktur
Ameliyatınız nasıl geçti ben de olacağım korkuyorumArkadaşlar merhabalar , geçtiğimiz mart ayında dış gebelik yaşadım. 3 ay sonra hsg çekildim. Tüpüm kapalı çıktı. Birkaç gün önce ameliyat oldum. Laparoskopi ile tüpüm açıldı. Doktor 4 5 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi.
Laparoskopi ile tüpü açılıp sonrasında hamile kalan var mı??
Gittiniz mi açıldı mı tuplerinizİstanbul'da echomarda Doktor Cevat Bayrak var tıkalı tüpleri açıyormus benimde bir tüpüm kapalı rendavu aldım haftaya Rahim filmi cektircem hemde tüp açma işlemi selektif salpingografi yapıyormuş.
Evet açıldı çok şükürGittiniz mi açıldı mı tupleriniz
Tek tüpünüz açıksa o şekilde de hamile kalabilirsiniz hemen tüp bebege basvurmaniza gerek yok başka sıkıntı yoksaCok gecmis olsun bende 10 gun evvel dis gebelik gecirip ameliyat oldum sag tupum alindi ne kadar sure sonra tup bebege baslayabiliriz
Evet benim tüplerim açıldı
Açıldımı tüpleriniz ben ameliyat oldım açılmadıİstanbul'da echomarda Doktor Cevat Bayrak var tıkalı tüpleri açıyormus benimde bir tüpüm kapalı rendavu aldım haftaya Rahim filmi cektircem hemde tüp açma işlemi selektif salpingografi yapıyormuş.
Evet benim ki açıldıAçıldımı tüpleriniz ben ameliyat oldım açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?