• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskopi sonrası adet?

gxuxlxuxm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
281
1
96
Çanakkale
merhaba, forumda aradım ama herhangibi bir yazı bulamadım bu konuda. laparoskopi ameliyatı sonra adet gecikmesi yaşayan varmı? günündemi adet oldunuz?

merhaba, forumda aradım ama herhangibi bir yazı bulamadım bu konuda. laparoskopi ameliyatı sonra adet gecikmesi yaşayan varmı? günündemi adet oldunuz?

canım ben laporoskopi oldum ama gününde adet oldum zaten benim hep 28 günde bir oluyor olalı 1 sene oldu hep gününde hala hamiş degilim

Merhaba,
Benim laparoskopi sonrası 5 gün gecikti. 3. gün doktor'a sormuştum. Normal olduğunu bazen operasyon stresi ile bu tür gecikmelerle karşılaştıklarını söyledi. Belki de hamilesiniz 1 hafta bekleyelim sonra bakarız gebelik var mı veya neden olmuyorsunuz onu araştırırız dedi ama maalesef değilmişim :(((

bende laparoskopi ameliyati oldum 4 ay once ilk ay adetim geciktigi icin dr um adet getiriric ilac verdi ve cok siddetli kanamam oldu simdi aradan 2 ay gecmek uzere hala adet olmadim yine dr uma gorunmem gerekicek sanirim ..

Back