laparoskopi sonrası adet gecikmesi yaşayan yada gebe kalan bilgi versinn lütfen

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
248
merhaba arkadaşlar. şubatın 5inde laparoskopi ameliyatı oldum sol tüpün tıkalı demişti diğer doktorum ameliyattan sonra tüplerimin kapalı olmadığını ilacıdiğer doktorum birden verdiği için kendini kastığını herşeyin çok iyi yolunda problemimin olmadığını söyledi. çok şükür.. dün yani 24 şubat adet tarihimdi olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı çok merak ediyorum acaba laparoskopi sonrası adet gecikme yapar mı? bu arada adetlerim düzenli.. yada gebelik var mıdır varsa neden negatif??? şimdiden cevaplyan herkese çok teşekkürler

Merhaba.Ben de ayın 3 ünde laparoskopi oldum.çikolata kistlerim alındı bir de sağ tüpüm tıkalıymış onu açmışlar.Adet günüm gecikmedi erken de olmadı tam gününde oldu.

çok geçmiş olsun canım benim birgün geçti sebebi amelyat mı merak etdim. araştırdım ama bir şey bulamadım o yüzden konu açma gereği duydum umarım meleğim gelmiştir hayırlıca inşallahh

selam canım
bende 30 ocakta laporoskopi oldum tıkalı olan sol tüpüm açıldı ve 1 tanede kistim vardı o alındı birde rahimde polip vardı oda alındı.
ama işin ilginç yanı ben hala adet olmadım.
gecikmenin normal olduğunu düşünüyorum
testte yapmadım kendiliğinden gelmesini bekliyorum adetimin ben ayrıca pko hastasıyım:14:

selam canım
bende 30 ocakta laporoskopi oldum tıkalı olan sol tüpüm açıldı ve 1 tanede kistim vardı o alındı birde rahimde polip vardı oda alındı.
testte yapmadım kendiliğinden gelmesini bekliyorum adetimin ben ayrıca pko hastasıyım:14:

kızlar bende de basık rahim var ameliyat olmayı düşünüyorum nasıl olur bilginiz var mı?

bunu ilk defa duydum o ne demek
açık ameliyat mı yoksa kapalı mı olman gerekiyor?

açık galiba canımcım tam bilmiyorum rahim filminden sonra doktorum baktı rahmin üst kısmı var ya 1-2 cm içeri basılmış gibi duruyordu. aşılama yapalım tutmazsa ameliyat ederiz dedi 14 hastasından 13 ü ameliyat sonrası kendiliğinden hamile kalmış diğeri de aşılama ile hamile kalmış. çoğu yerde ameliyata gerek yyok diyorlarla ama doktoruma çok güveniyorum ne olur nasıl olur bilemiyorum.

açık galiba canımcım tam bilmiyorum rahim filminden sonra doktorum baktı rahmin üst kısmı var ya 1-2 cm içeri basılmış gibi duruyordu. aşılama yapalım tutmazsa ameliyat ederiz dedi 14 hastasından 13 ü ameliyat sonrası kendiliğinden hamile kalmış diğeri de aşılama ile hamile kalmış. çoğu yerde ameliyata gerek yyok diyorlarla ama doktoruma çok güveniyorum ne olur nasıl olur bilemiyorum.
doktoruna güveniyorsan oda olman gerektiğini söylüyorsa ol bence
banada ameliyat deniliyordu ama ben kaçıyordum sürekli böylece 3 ay zaman kaybım oldu sonunda oldum işte.
ben ameliyat olalı neredeyse 1 ay oldu.

doktoruna güveniyorsan oda olman gerektiğini söylüyorsa ol bence
banada ameliyat deniliyordu ama ben kaçıyordum sürekli böylece 3 ay zaman kaybım oldu sonunda oldum işte.
ben ameliyat olalı neredeyse 1 ay oldu.

anladım güzelim. geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın şimdi nasılsın? ne ameliyatıydı?

selam canım

hmen aynı zaman dilimlerinde ameliyat olmuşuz galiba bnada martın 5inde tam bir ay olacak.. pcolu olduğun için üzülme. çünkü benim görümcemdede vardı ama şuan 6 aylık bebeği var senin adet günün ne zamandı test yapsana belki meleğin gelmiştir.. inşallah bu gecikmenin sebebi meleklerimizdir.. inşallahh

hmen aynı zaman dilimlerinde ameliyat olmuşuz galiba bnada martın 5inde tam bir ay olacak.. pcolu olduğun için üzülme. çünkü benim görümcemdede vardı ama şuan 6 aylık bebeği var senin adet günün ne zamandı test yapsana belki meleğin gelmiştir.. inşallah bu gecikmenin sebebi meleklerimizdir.. inşallahh
sanmam canım
hamile değilim neredeyse eminim bundan
benim gecikmelerim hep olur bir defasında 20 gün gecikmişti.
randevu aldım işte yarın doktora gidicem inşallah bakalım ne diyecek doktor bey

sanmam canım
randevu aldım işte yarın doktora gidicem inşallah bakalım ne diyecek doktor bey

inşallah güzel şeyler diyecek bozma moralini.. herşey birgün mutlulukla müjdelenecek inan buna..

merhaba arkadaşlar. şubatın 5inde laparoskopi ameliyatı oldum sol tüpün tıkalı demişti diğer doktorum ameliyattan sonra tüplerimin kapalı olmadığını ilacıdiğer doktorum birden verdiği için kendini kastığını herşeyin çok iyi yolunda problemimin olmadığını söyledi. çok şükür.. dün yani 24 şubat adet tarihimdi olmadım bugün sabah test yaptım negatif çıktı çok merak ediyorum acaba laparoskopi sonrası adet gecikme yapar mı? bu arada adetlerim düzenli.. yada gebelik var mıdır varsa neden negatif??? şimdiden cevaplyan herkese çok teşekkürler

M
sanmam canım
randevu aldım işte yarın doktora gidicem inşallah bakalım ne diyecek doktor bey[/QUO neraba bende 27 eylülde laparoskobi oldum ama hala adet olamdim enfeksiyon var dedi sağ tupumu aldı benimde dış gebelik geçirdim ama neden adet olamiyoruum lütfen benim durumum da olan varmi

Arkadaşlar bende ameliyat oldum dun adet oldum iki aydır olamiyordum ama simdi daha fazla gelip ve normalden daha çok ağrı oluo ama hamile kalabilirmiyim hemen olmaz dediler 3 yada 6 ay korunmami söyledi doktor sağ tüpün alindi korunmazsam yine dış gebelik gwcirirmisim bilmiyorum napsam benim durumumda olan varmi

Back