Laparoskopi olan varmı?

arkaşlar 3.5 yıllık evliyim 3.düşük yaşadım.hafif kanama 6.haftada başlayan 7 ve 8.ci haftalarda düşük rahimde perde olduğu anlaşıldı rahim filmi çekildi geniş tabanlı septum Y harfi şeklinde rahim göründü, genetik testlerimizde sorun yoktu MTHFR (A1298C) : Homozigot Mutant bulundu ,kan pıhtılaşması çıktı, rahimde yapışıklık oluşmuştu. 2012 aralık ayı laparoskopi ve histereskopi opersayonu geçirdim. rahimde perde alındı yapışıklıklar giderildi. 3 ay sonra çektirdiğim rahim filminde rahim genel olarak genişlemiş ama yine yapışıklık oluşmuştu. doktorum hamile kalmaya engel bir yapışıklık değil dedi. 2013 haziran ayında hamile kaldığımda sizinle paylaşmak istedim sevincimi ama bu seferde emriyo görünmedi yüksek ihtimalle boş gebelik dedi doktorum. bu arada araştırma hastahanesinin prof. doktorunun muayenehanesine gitmekteyim. acaba hangi nedenden diye çok düşünüyorum ve araştırıyorum. Her işte bir hayır vardır, ben umudumu kaybetmedim, sizde kaybetmeyin.

Slm arkadaşlar bende dış gebelikten laparoskobi oldum sağ tupumu aldılar 27 eylülde ameliyat oldum ama hala adet olamadim ve sancim daha çok arttı bugün bana uç yada altı ay korunmami söyledi korunmazsam yine dış gebelik gecirirmisim 40 gün ilişkiye girme dedi ama ben maalesef yaptım mecburen belki agrim insandır ama yeniden hamile kalabilir miyim tek tüple. Benim durumum da olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…