merhaba seckin08
ben laparoskopiyi bebegimiz olmuyo belki tüplerimde tikaniklik vardir diye olmustum.allaha sükür tüplerim tikali degildi sadece bi tüpümde hafif bir yapisiklik vardi onu acti doktorum.fakat bende ameliyat sirasinda endometrioz saptandi..kistlerim varmis yaktim dedi doktor..üzerinden 3 ay gecti ben hala hamile kalamadim.1 kez de asilama denedik oda tutmadi..simdi önümüzdeki ay yine asilama denicez..insallah..
ameliyattan sonra en verimli dönem ilk 6 aylik dönemmis.hamile kalan kadinlarin% 50 si ilk 3 ayda ,% 30 u ikinci 3 ayda hamile kaliyorlarmis.bu tabiki ALLAH in taktiri ne zaman verirse o zaman olur..
kime oluyorsun laparaskopi ameliyatini bendede miyomlar var ama doktor a karar veremiyorum
ayrica benim bildigim adetken ameliyat edilmiyor ama bilen yazsa daha i olur tabii
kartal eğitim araştırmada olucam Orhan Ünal yapıcak. bugun sordurdum orda bı doktor adet olması sorun olmaz demiş ama bakalım. sende cok sayıda sanırım buyukluklerı ne kadar? benım bı tane 5bucuga 5,57 buyuklgndeymiş.
bilemedim bu formlardan birinde yine yazmisti bi arkadas ameliyat gunum adetime dek geliyor diye diger ameliyat olan arkadasta adetken yapmiyorlar yazmisti ben onlarin yalancisiyim ama zarari yoksa bile ben adetken tercih etmem senin icinde zor olur...
benimde miyomum bir tane onemli olan oda 6 cm gecti biraz birde yumurtaligmda var o cok onemli degildediler ama o buyuk olanin cikmasi lazimmis rahmimi kaplamis rahim duvarimdan rahme dogru buyumus cunku ben zeynep kamilden semih tugrulun ozel muayanesine gittim birde yine zeynep kamilde selcuk ayasa gozuktum o once laparask baslar olmasa aciga geceriz dedi diger gozuktugum butun doktorlar acik dedi acikda bana daha mantikli geldi ama su rahim alma olasiligi beni cok korkutuyor oyuzden karar veremiyorum senaldinmi ameliyatgunu....
kafayi yiycem artik ben
senin miyomun nerde tam olarak
ameliyat icin bi ucret oduyormusun, seninde cocugun yok daha galiba yasin kac
benim miyomda submukoz bi an once ameliyat olmam lazim cunku beslenecek cok iyi iki damar bulmus oyuzden kisa surede bu kdr buyumus ama doktora karar veremiyorum hep o ilk doktor beni rahmin alinir diye korkuttugu icin ameliyata karsi cok negatief bakiyorum maalesef...
sonra daha ailemede soylemedim bide onun sikintisi var offf sikildim artik
arkadaşlar bende laparoskopi olcam iki tüpümde kapalıymış özele gidiyordum hep ama biraz pahallı olduğu için devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum bana doktor önerebilirmisiniz istanbul avrupa yakasından....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?