Laparoskopi olan varmı?

merhaba arkadaslar bende 1 ay oldu ameliyat olalı benımde tuplerım tıkalıydı Allahıma şükürler olsun
birı açıldı digerı açılmadı bunada şükür doğal yolla deneyın dedı dr bende oyle korkmuştum ki süreklı aglıyordum ama keske oyle yapmasaydım dıyorum sımdi sakın sende oyle yapma sadece Allaha dua et içini rahat tut herşeyde bir hayır vardır.........

merhaba bende 1 temmuzda laparoskopi ameliyatı oldum benim sorunum 4 senedir çoçuğum olmuyordu tahlillerimde hiç bir problem yoktu sadece gözle görülmiycek kadar küçük çikolata kisti vardı ama doctorum tüplerde sorun olabileceğini düşündü içerde inanılmaz bir iltiap birikintisi varmış ve tüplerimden birini paramparça etmiş diğer tüpüm için % 75 şanş verdi ilk 3 ay içersinde kesin hamile kalırsın dedi ve sonra ki 3 ay içnde % 50 dedi ama 6 ay sonunda hamilelik gelişmesse direk tüp bebek dedi benim ameliyatdan sonra sancım olmadı benim adet sancılarım çok şiddetliydi ama bu ay adet olduğumu hiç mi hiç anlamadım hep sancılardan kurtulmak istemişimdir sanırım onu başardım şimdi hamile kalmayı umut ediyorum allah herkezin yardımcısı olsun

cok gecms olsun sonsuzanlar!insallah tüp bebege gerek kalmadan en kisa zamanda hamile kaliriz.bende beklemedeym su an.ilk ay olmadi.bakalim bu ay ne olacak!adet agrilarima gelince,ameliyattan önce cok agriliydi,simdi biraz hafifledi ama yinede agriyo.kist tekrarladi desem olamaz cünkü ameliyattan hemen sonra adet oldum ve doktora kontrole gittim.bi sorun yoktu.doktorum gecmese bile hafiflemistr dedi.herkesin bünyesi farkli demekki.ama keske gecseydi:çok üzgünüm:

evet bende 2 haziran 2009 da oldum laparoskopi
bu 2.ayım hamiş kalamadığım için oldum lap.
inş Rabbim gönderir meleğimi

merhb arkdaşlar ben 2 haziranda oldum lap.ameliyatmı
benm çok güzel geçti amlyt sonrası hiç sıkıntı yaşamadım
benmde 1 yldır olmuyo ama biz 3 yllk evliyiz
çok isiyoruz bebeğimiz olmasını
pkos vardı bundan dolayı dr um lap.yaptı zaten
ilk 6 ayda hamilelik bekliyorum senden dedi
bu 2.ayım
ilk adetimi oldum ameliyat osnrası
çok fazla oldum ve 5 gün sürdü dolu dolu
normalde çok az olurdu
bakalım bu alcakmıyız bu müjdeli haberi...
çok zor beklemek..
tanıdıkları var mı lap sonrası hamiş kalan...

buraya en son ben yazmışım 2.ayımmış ama bu ay 5.ayım ve hala bebeğim gelmedi
geleceğide yok sanırım...

Merhaba arkadaşlar,
4 gun sonra laparoskopi ile miyom aldıracağım.sıze sormak ıstediğim;
1-Adet olursam problem olur mu ameliyat sırasında?
2-Hastanede ne kadar kalınıyor ve ameliyattan sonra kanama oluyor mu?

yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

kime oluyorsun laparaskopi ameliyatini bendede miyomlar var ama doktor a karar veremiyorum
ayrica benim bildigim adetken ameliyat edilmiyor ama bilen yazsa daha i olur tabii

kime oluyorsun laparaskopi ameliyatini bendede miyomlar var ama doktor a karar veremiyorum
ayrica benim bildigim adetken ameliyat edilmiyor ama bilen yazsa daha i olur tabii

kartal eğitim araştırmada olucam Orhan Ünal yapıcak. bugun sordurdum orda bı doktor adet olması sorun olmaz demiş ama bakalım. sende cok sayıda sanırım buyukluklerı ne kadar? benım bı tane 5bucuga 5,57 buyuklgndeymiş.

bilemedim bu formlardan birinde yine yazmisti bi arkadas ameliyat gunum adetime dek geliyor diye diger ameliyat olan arkadasta adetken yapmiyorlar yazmisti ben onlarin yalancisiyim ama zarari yoksa bile ben adetken tercih etmem senin icinde zor olur...

benimde miyomum bir tane onemli olan oda 6 cm gecti biraz birde yumurtaligmda var o cok onemli degildediler ama o buyuk olanin cikmasi lazimmis rahmimi kaplamis rahim duvarimdan rahme dogru buyumus cunku ben zeynep kamilden semih tugrulun ozel muayanesine gittim birde yine zeynep kamilde selcuk ayasa gozuktum o once laparask baslar olmasa aciga geceriz dedi diger gozuktugum butun doktorlar acik dedi acikda bana daha mantikli geldi ama su rahim alma olasiligi beni cok korkutuyor oyuzden karar veremiyorum senaldinmi ameliyatgunu....
kafayi yiycem artik ben

senin miyomun nerde tam olarak
ameliyat icin bi ucret oduyormusun, seninde cocugun yok daha galiba yasin kac

saglık bu tabii ki insan merak ediyor:) ben 24 ysndayım.henuz evlı degılım:)benım miyom intramural cinsmiş rahim duvarı kaynaklı. yanı smdı aldrmazsam buyuyecek ozellıkle de ılerıde hamıle kalırsam cok daha hızlı buyuyolarmıs hamılelık esnasında ve cok buyuyunce de acık amelıyatla alıyolarmıs.
sana rahımı alma olasılıgı mı var dedıler genelde cocuk dogurmamıs kısılerın rahımını almıolar cnku bıldgm kdryla.ama laparoskopıden acıga gecme ıhtımalını ben de duydum sncta olagan bsy bu kapalıyla gerceklesemezse mecburen acıga gecerle bu benım ıcın de gecerlı.
sana tavsıyem cok gecmeden aldır cnku büyüyor bunlar sonra daha cok sorun yaratıo..

benim miyomda submukoz bi an once ameliyat olmam lazim cunku beslenecek cok iyi iki damar bulmus oyuzden kisa surede bu kdr buyumus ama doktora karar veremiyorum hep o ilk doktor beni rahmin alinir diye korkuttugu icin ameliyata karsi cok negatief bakiyorum maalesef...

sonra daha ailemede soylemedim bide onun sikintisi var offf sikildim artik

bence kesınlıkle erteleme derim.doktorla iyice bi konus rahatlarsın belkı ozaman.sonucta buyuyo ve enınde sonunda aldırman gerekecek en ıyısı daha fazla buyumeden aldırmak dye dusunuyorum.

arkadaşlar bende laparoskopi olcam iki tüpümde kapalıymış özele gidiyordum hep ama biraz pahallı olduğu için devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum bana doktor önerebilirmisiniz istanbul avrupa yakasından....

aynen arkadasim ozeller cok pahali bu laparaskopi bileolsa...

valla arkadasim okdr cok doktor varki okdr cok arastirdimki hepsi listede benim sonra bakar yazarim sana nedense devletede guveniyor insan hep asistanlara yaptirdiklari icin ameliyatlari yoksa ben zeynep kamilde kesinlikle yaptirtirim gerci biraz birseyler atinca doktorun kendisi giriyormus

merhaba yaşım 17 sol yumurtalığımda 1 senedir kistim var basit bir kist olduğunu söylediler bu ay 1 cm daha büyümüş ve artık ameliyatla almak gerektiğini söylediler laparoskopi ile aldırsam mı aldırmasam mı yumurtalığıma bi zararı olur mu en çok bundan korkuyorum ilerisini etkiler mi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

mrb kızlar..bende persembe günü laparoskopi oldum,dün hastaneden cıktım...ameliyattan cıktığımda cok ağrım oldu ağrı kesci yaptılar birdaha da ağrm olmadı.sadece dikişler zorluyor bir de gaz çıkaramıosunuz..bugün daha iyiyim tabi...benım kı tanı koymak için yapıldı kist falan yoktu tüplerin durumuna baktılar sonuç iyi çok şükür,yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…