kızlar bende laparaskopi ameliyatımı dün oldum bugün sancılarım ve kanamam var içimde lıkır lıkır sesler oluyor sizde böylemiydiniz bugün kalkıp yürüdüm fazlasıyla yarın işe gitmeyi düşünüyorum çok sancım olur mu sizce?siz yaşadığınız için tecrübelisiniz bu konuda ...
öncelikle gecmis olsun.bende de ayni seyler olmustu canim sanki ic organlarin düsüyo gbi hissediyodum..icimize verilen gazdan dolayi oluyomus..benim kanamam 5 gün devam etmisti ilk günler mavi maviydi.sonradan gecio ama ben sana en az iki gün daha dinlen derim.cünkü falaz ayakta kalirsan agrin olabilir.bana doktor biraz yürü biraz dinlen demisti ilk günlerde sonradan kendini iyi hissedince baslarsin ise.ayrica hayatla icice nin dedigi gibi ilk ayda adet düzeni biraz degisiyo..kanama miktarin biraz artiyo..önceden bende adet tarihimi tam tamina bilirdim simdi gelicegi günü biliyorum ama hicbir belirtim yok.pat diye gelio kanama..gögüs agrimda olmuyo karin agrimda olmuyo ameliyattan sonra iyiki olmusum dedim cok rahatladim.[/QU
Merhaba Arkadaşım,
bende ocak ayında laparoskopi yaptıracağım: benim kanallarımda tıkanıklık var onlara bakacaklar ve açabiliyorlarsa açacaklar. Sen neden olmuştun? kanalları tamamiyla açabiliyorlarmı acaba ? ve laparoskopi den sonra hamile kalan varmı?:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?