Laparoskopi olan varmı?

ayaz 26

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2007
242
0
296
İstanbul
arkadaşlar 2 ay önce laparoskopi yaptırdım fakat şu an adet sancısı gibi ağrım var.aranızda yaptıran varmı??bu ağrılar normalmi acaba

evet canım bende laparoskobi oldum ben o sancıları operasyondan yaklaşık 3 hafta kadar çektim doktorum normal olduğunu söylemişti bence yinede doktoruna danış derim...yerimseniben
geçmiş olsun...

operasyondan sonra hiç sancım olmadı.aslında önce ağrım vardı doktora gittim antibiyotik verdi geçti sonra adet sancısı başladı doktorumu aradım gebelik olabiirmi diye olabilir antibiyotiği bırak dedi.bilimiyorum yaa heralde hamile değilimdir enfeksiyon falandır.umutlanmak istemiyorum

laparoskopi sonrası bende de var o ağrılar ama ben kiste yordum,4 cm alınamadı, bağırsaklara yapışmış
daha çok üşütünce bir de yumurtalıklardaki hareketli günlerde oluyor

geçmiş olsun canım sana da..

Bende Oldum Ama Bir Hafta Ağri çektim Yani Omuz Ve Sirt Ağrim Oldu.bir Daha Da Hiçbir Yerim Ağrimadi.ayaz26 Sen Neden Laparoskopi Oldun ,sorunun Neydi?

kızlar bende laparaskopi ameliyatımı dün oldum bugün sancılarım ve kanamam var içimde lıkır lıkır sesler oluyor sizde böylemiydiniz bugün kalkıp yürüdüm fazlasıyla yarın işe gitmeyi düşünüyorum çok sancım olur mu sizce?siz yaşadığınız için tecrübelisiniz bu konuda ...

laparoskopi olan arkadaşlara geçmiş olsun .bende 23 temmuzda ( yaklaşık 3,5 ay oldu ) laparoskopi olmuştum.ama benim sadece kesi yerim acıdı. göbek deliğim ve diğer kesi yerim .çok fazla bi sancım olmadı.hemen ayağa kalktım yürüdüm .normal hayatıma devam ettim.ama laaparoskopi sonrasında adetimde 2 ay kadar değişiklik oldu. normalden 11-12 gün önce adet oluyordum yani bi ayın başında bir de sonunda adet görüyordum.daha yeni düzeldi durumum.ve çok kanamam oluyor adet döneminde .önceden 2 gün en fazla 3 gün adet görüyordum .şimdi dolu dolu 5 gün görüyorum baya bir farketti.ve adet olcamı anlamıyorum artık .bi bakmışım adet olmuşum şaşırıyorum.laparoskopiden önce 1 hafta boyunca karnım ağrır dı anlardım olucağımı ama günümü tahmin ediyorum tabiki.ama dedim ya artık sabah akşam pat diye oluyorum.onun dışında başka bi sıkıntım olmadı. farkı sizlerde göreceksiniz.umarım yardımcı olabilmişimdir.tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.

öncelikle gecmis olsun.bende de ayni seyler olmustu canim sanki ic organlarin düsüyo gbi hissediyodum..icimize verilen gazdan dolayi oluyomus..benim kanamam 5 gün devam etmisti ilk günler mavi maviydi.sonradan gecio ama ben sana en az iki gün daha dinlen derim.cünkü falaz ayakta kalirsan agrin olabilir.bana doktor biraz yürü biraz dinlen demisti ilk günlerde sonradan kendini iyi hissedince baslarsin ise.ayrica hayatla icice nin dedigi gibi ilk ayda adet düzeni biraz degisiyo..kanama miktarin biraz artiyo..önceden bende adet tarihimi tam tamina bilirdim simdi gelicegi günü biliyorum ama hicbir belirtim yok.pat diye gelio kanama..gögüs agrimda olmuyo karin agrimda olmuyo ameliyattan sonra iyiki olmusum dedim cok rahatladim.

merhaba seckin08
ben laparoskopiyi bebegimiz olmuyo belki tüplerimde tikaniklik vardir diye olmustum.allaha sükür tüplerim tikali degildi sadece bi tüpümde hafif bir yapisiklik vardi onu acti doktorum.fakat bende ameliyat sirasinda endometrioz saptandi..kistlerim varmis yaktim dedi doktor..üzerinden 3 ay gecti ben hala hamile kalamadim.1 kez de asilama denedik oda tutmadi..simdi önümüzdeki ay yine asilama denicez..insallah..
ameliyattan sonra en verimli dönem ilk 6 aylik dönemmis.hamile kalan kadinlarin% 50 si ilk 3 ayda ,% 30 u ikinci 3 ayda hamile kaliyorlarmis.bu tabiki ALLAH in taktiri ne zaman verirse o zaman olur..

merhaba arkadaşlar.ben 10 haftalık hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.benneyaptımkiyapılan vajinal ultrasonlarda rahimde bikornu ve unikolli tespit edildi.net olarak öğrenmek için rahim filmi çekildim 4 gün önce.filmde rahimin üçgen olması gerekiyorken benim v şeklinde göründü.ve rahimde perde olduğu söylendi.ayrıca laparoskopi yapılıp rahim incelencek.sanırım bu ayın sonunda ameliyat olcam.sizlere gelişmeleri aktarmayı isterim.
bu arada laparoskopi adetin hemen bitimindemi yapılıyo? şimdiden herkese teşekkürlera.s

arkadaşalrr bende laparoskopi olucam yaa korkuyoruumm. çift taraflı çikolata kistlerim var gebe kalamıyorum diye laaporoskopi önerdi doktorum. ya olayımmı maelyat ya yumurtalıklarıma bişey olursa uff çok korkuyorum bee olanlar nolur bişeyler yazın ( çok üzgünümmmmm

valla güzelim hepimiz aynı dertten şikayetçiyiz ben 1 ay önce olmuştum ameliyatımı valla bi sorun olmadı hatta bende yapışıklıkta çok fazlaydı onlarıda açtılar bakalım şimdi hamile kalmaya çalışıyoruz inşallah kalırız hepimizde birdaha tekrar etmez bu illet hastalık

merhaba arkadaşlar, ben 1 ay önce laparoskopiyle safra kesem alındı. acaba ne kadar süre sonra hamile kalabilirim. bileniniz varmı.
birde ben ameliyattan sonra 2 gün ayağa kalkamadım. yeni yeni yere eğilebiliyorum. ameliyattan 1 gün sonra işe gitcem diyen arkadaşa şok oldum resmen.

slm arkadaslar ben daha yeni üye oldum kafamdaki sorunun cvbini okadar arastrdm ama bulamadim.ben 1.5ay önce cikolata kisti ameliyati oldum ama adet agrilarim gecmedi.bu durumda olan varmi?cok korkuyorum.ilgilenirseniz sevinirm

bende 2 gün önce ilaçlı rahim filmi (hsg) çektirdim 2 tüpmde tıkalı olduğunu öğrendim ilaç 2 tüpümede ulaşamamış bende amleiyat olacağım sanırım laparoskopi ile..şayet onlada hamile kalamassam tüp bebek yapılacak başka çarem yokmuş dr öle söledi daha da 1 senelik evliyim çok daralıyorum,sıkılıyorum,aşırı üzgünüm inş tıkanıklık açılır da normal yolla hamile kalırım..

slm baby a.s.benimde cikolata kistim vardi ameliyat oldum 1,5ay önce.kanallarimda tikaliymis actilar ama bu ay hamile kalamadim.cok üzgünüm.bende cok kafama takiyorum.cok zor bi durum.beklemek kadar kötü bisey yok.insallah sen ameliyata gerek kalmadan hamile kalirsn.allahm isteyen herkese bi evlat nasip etsin.

tşr kardelen ama normal hamile kalamıyorum kanallarım tıkalı olduğundan asla olmuyormuş bir ihtimal açılma ihtimali var açılmassa direk tüp bebek dedi başka hiçbir şansım yokmulş bakalım şimdi amaliyat olacağım günü bekliyorum araştırma hastranesine gitmemi söledi dr. um orada bakacaklar ve ona göre bir şey diyip amaliyat günü belirlicekler hadi hayırlısı bakalım laparoskopide anestezşyle bayıltıyorlar mı ne olur yardım et çoook korkuyorumm....

inan bana bende cok korkuyordum ama hic korkulacak bisey yokmus.hastaneye gittim sakinlestirici verdiler 10dk gecti buharla narkoz verdiler.sonrasini hatirlamiyorum zaten.3saat sonra uyandm hic bisey olmamis gibiydi.serumla agri kesici verdiler.3gün sonra ciktm hastaneden ama beni zayif oldugum icin birakmadilar.insallah sennde ben gibi sorun olmadan atlatrsn.bide hamile kalabilsem!..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…