• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi kist ameliyatı gebe kalmaya engel olur mu?

Monamidiyebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
15
3
1
30
Öncellikle bekarım yaşım 24 ve çikolata kistim 8 mm boyutlarında. Yıllardır kistim var ama hamile kalmama engel olur diye yıllarca hep erteledim. Bazı doktorlar ol derken bazıları olmamam gerektiğini söylediler.Kadın doğum kontrol ilaçları da kullandım ama asla küçülmedi. Fakat artık ağrılarım oluyor. Bir doktorum laparoskopi ameliyat yapabiliceğini söyledi. Ama evlendiğimde hamileliği etkiler mi? Laparoskopi ameliyatı sonrası gebe kalan var mı?

Laparoskopiyi bırakın ben açık ameliyat oldum geç kaldığım için. Bence ameliyat olup ilaç tedavisine başlayın tekrarlamasın diye. Kist kaldıkça yumurtalığa zarar verir. Evlenince ilacı bırakırsınız :)

Laparoskopiyi bırakın ben açık ameliyat oldum geç kaldığım için. Bence ameliyat olup ilaç tedavisine başlayın tekrarlamasın diye. Kist kaldıkça yumurtalığa zarar verir. Evlenince ilacı bırakırsınız :)
Her doktorun farklı şekilde cevap vermesinden dolayı hiç bir zaman güvenemedim.Gebe kalamam diye de hep bekledim. Ama ağrılarım fazlalaşmaya başladı.Evlenme durumum şuan için yok maalesef

Daha iyi bir doktora gidin bence.
O kadar çok farklı doktora gittim ki. Diğer doktorlar açık yaparız derken bir doçent kapalı yapabiliceğini söyledi. Gebelik olur mu diye sorunca zaten bu şekilde de kalamama durumun var demişti . Tam olarak hiç bir doktor net cevap vermedi . Birilerinden güzel şeyler duymak istiyorum.

O kadar çok farklı doktora gittim ki. Diğer doktorlar açık yaparız derken bir doçent kapalı yapabiliceğini söyledi. Gebelik olur mu diye sorunca zaten bu şekilde de kalamama durumun var demişti . Tam olarak hiç bir doktor net cevap vermedi . Birilerinden güzel şeyler duymak istiyorum.
Gebelik tamamen kader kismet isi olur derler olmaz, olmaz derler olur. Dr dogru demis kistin varken gebe kalman zor. Her şeyden once kendi sağlığını dusun

Gebelik tamamen kader kismet isi olur derler olmaz, olmaz derler olur. Dr dogru demis kistin varken gebe kalman zor. Her şeyden once kendi sağlığını dusun
Ağrım yokken bir geliyor böyle idare edersin diyorum. Ağrım olunca ol gitsin diyorum. Sanırım kendim için yapmak zorundayım artık. Sizde ameliyat sonrasında ilaç kullandınız mı? Yinelememesi için

Back