Bebek Beslenmesi Laparoskopi ile dermoid kist aldıranlarrr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gamze57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
9
0
86
Sinop
Merhaba arkadaşlar. Ben geçtiğimiz senenin temmuz ayında doğum yaptım. O zaman yaralarımın olduğunu söylemişti doktor. Bundan 2 ay önce samsuna kontrole gittim. Kontrolde 7.5cm çapında bir kistim olduğunu söyledi doktor. Dermoid gibi görülüyor ama MR çektir bi bakalım dedi. MR da da dermoid kist olarak çıktı. MR sonucunu telefonla söyledim ameliyt başka şekilde geçmez dedi. Çocukluğumdan beri ameliyattan çok korkarım. Özelliklede tamamen bayılmaktan. Doğumum sezeryan olursa die günlerce stresten uyuyamadım. Laparoskopi ile kist aldıran var mı aranızda?? Varsa epidural oluyor mu? benim kistimin boyutu laparoskopi için uygun mu??? İlaçla kesinlikle geçmez mi ?? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarr bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çokk sevinirimmmm..

öncelikle geçmiş olsun. ben 2011 ekimde 6cm dermoid için ameliyat oldum. laparoskopi ile başlandı sonra açık ameliyata geçilmiş. laparoskopide korkacak hiçbir sey yok. küçücük birkaç delik zaten 10 gün içerisinde kapanıyor. bende açığa geçilmesinin nedeni farklıydı. açık ameliyatın pek çok sıkıntısı oluyor. korkma ve bir an evvel ol. alınmazsa büyüme riski ve farklı sorunlar çıkarma durumu var. rahmi bike laparoskopiyle alabiliyorlar.

Merhaba arkadaşlar. Ben geçtiğimiz senenin temmuz ayında doğum yaptım. O zaman yaralarımın olduğunu söylemişti doktor. Bundan 2 ay önce samsuna kontrole gittim. Kontrolde 7.5cm çapında bir kistim olduğunu söyledi doktor. Dermoid gibi görülüyor ama MR çektir bi bakalım dedi. MR da da dermoid kist olarak çıktı. MR sonucunu telefonla söyledim ameliyt başka şekilde geçmez dedi. Çocukluğumdan beri ameliyattan çok korkarım. Özelliklede tamamen bayılmaktan. Doğumum sezeryan olursa die günlerce stresten uyuyamadım. Laparoskopi ile kist aldıran var mı aranızda?? Varsa epidural oluyor mu? benim kistimin boyutu laparoskopi için uygun mu??? İlaçla kesinlikle geçmez mi ?? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarr bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çokk sevinirimmmm..

sen doğum yapmış bi insansın bu ameliyattan korkmaman gerekir bence:)) ben de 1-2 hafta içinde laparoskopi ile aldırıcam kistimi. mecbur alınacak dermoidin başka yolu yok. işi iyi bilen birisi kapalı olarak işi bitirebiliyormuş. açığa gerek kalmıyormuş. ama ameliyat bu sonuçta kims eonun garantisini veremez. önemli olan yumurtalığı almadan kistten kurtulmak bence. öle doktorlar var garanti veren.

merhaba.. Aldırdınmı acaba kistini nasıl geçti bilgilendirebilirmisinn.. Senin ne kadardı kistinin büyüklüğü?? Bende kasım başında gideceğim bakalım..

merhaba.. Aldırdınmı acaba kistini nasıl geçti bilgilendirebilirmisinn.. Senin ne kadardı kistinin büyüklüğü?? Bende kasım başında gideceğim bakalım..

Merhaba Arkadaşlar;
Dün Gürkan Uncu hocaya kontrole gittim. Hemen laporoskopi yapalım dedi. Hoca kendinden çok emin konuşuyordu daha önce Nişantaşında gittiğim doktorlarda aynı şeyi söylemişti ama Gürkan hoca ikna etti beni. Yalnız merak ettiğim fakat Gürkan hocaya soramadığım bir sorun var cevaplarsanız çok sevinirim. Gürkan hoca benden muayene için 400 tl aldı bence baya pahalı. Şimdi acıbademde laporoskopi yaptıracağım ve fiyatını çok merak ediyorum ve özel sigorta geçiyor mu fiyatı nedir bilen arkadaş varsa bilgi verebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Merhaba Arkadaşlar;
Dün Gürkan Uncu hocaya kontrole gittim. Hemen laporoskopi yapalım dedi. Hoca kendinden çok emin konuşuyordu daha önce Nişantaşında gittiğim doktorlarda aynı şeyi söylemişti ama Gürkan hoca ikna etti beni. Yalnız merak ettiğim fakat Gürkan hocaya soramadığım bir sorun var cevaplarsanız çok sevinirim. Gürkan hoca benden muayene için 400 tl aldı bence baya pahalı. Şimdi acıbademde laporoskopi yaptıracağım ve fiyatını çok merak ediyorum ve özel sigorta geçiyor mu fiyatı nedir bilen arkadaş varsa bilgi verebilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

2 gün sonra yani çarşamba sabahı olucam ben ameliyatımı.acıbademde özel sigorta geçiryordur belki ama ben laporosopinin orda 10-11 bine olduğunu duymuştum. ben nişantaşı hastanesinde olucam.sana ancak çarşamba gününden sonra bilgi verebileceğim doktorumla ilgili.ama şu an içim rahat, güveniyorum doktoruma.muayene ücreti 250 tl bu arada süleyman beyin.burda önemli olan yumurtalığına bir zarar gelip gelmemesi. doktordan bunun bilgi almaya çalış.geçmiş olsun şimdiden.

henüz aldırmadım, çarşamba sabahı ameliyat. şu an baya korkuyorum açıkçası, hiç ameliyat olmadığım için baya gerginim. doktorla konuşsunca rahatlıyorum sadece. çarşambadan sonra kendimi toparlayınca bilgi veririm size.

henüz aldırmadım, çarşamba sabahı ameliyat. şu an baya korkuyorum açıkçası, hiç ameliyat olmadığım için baya gerginim. doktorla konuşsunca rahatlıyorum sadece. çarşambadan sonra kendimi toparlayınca bilgi veririm size.

merhabalar, ameliyatımı oldum kısaca bilgi vereyim istedim. ameliyata 8de giridm 10 buçukta odama çıktım. gayet başarılı geçti, kistim şu an pataojide oldğu için herşey bitmiş deil, ama ben iyi düşünüyorum.

dün eve çıktım, aşırı ağrılarım oldu omuzlarım ve kaburgamın altında baya ağrı oldu. bütün gün konuşmakta bile zorlandım. ama gece daha rahat geçti, ağrı kesiic alıyorum sürekli.bugün biraz daha iyiyim. ama sürekli bi yorgun olma hali var. zamanla onu da atıcam. doktorun tek istediği sürekli hareket etmem. bu ameliyatta tedavi yöntemi hareket etmekmiş sanırım:) bakalım şimdilik 2 gün oldu gittikçe daha iyiye gidiyorum.

geçmiş olsun herkese.

merhabalar, ameliyatımı oldum kısaca bilgi vereyim istedim. ameliyata 8de giridm 10 buçukta odama çıktım. gayet başarılı geçti, kistim şu an pataojide oldğu için herşey bitmiş deil, ama ben iyi düşünüyorum.

dün eve çıktım, aşırı ağrılarım oldu omuzlarım ve kaburgamın altında baya ağrı oldu. bütün gün konuşmakta bile zorlandım. ama gece daha rahat geçti, ağrı kesiic alıyorum sürekli.bugün biraz daha iyiyim. ama sürekli bi yorgun olma hali var. zamanla onu da atıcam. doktorun tek istediği sürekli hareket etmem. bu ameliyatta tedavi yöntemi hareket etmekmiş sanırım:) bakalım şimdilik 2 gün oldu gittikçe daha iyiye gidiyorum.

geçmiş olsun herkese.

Çok geçmiş olsun canım.. Kurtuldun sayılır. Hayırlısıyla patolojiden de ii haber alırsın insallah. Darısı başıma bakalım artık bastırdığımda çok acıyor. 9 una randevu aldım Samsuna gideceğim bakalım sanırım bende ameliyat için tarih alırım.. Aldırmaktan baska çare yok bir an önce aldırmak en iyisi.. Benim tek sorunum 16 aylık kızım var ve hala emiyor. Onunla ilgilenmem sıkıntı olacak hayırlısı bakalım. Geçmiş olsun tekrardan canım.

agrı yapması pek iyi değil biliyosun, fazla geciktirme istersen. ameliyat sonrasından hiç korkma, bi tanıdığın 1-2 gün çocuğa bakmana yardım etse yeter, sonrasında bütün işlerini kendin yapabilirsin. hiç korkma

Back