• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi İle Çikolata Kisti Aldirip Hamile Kalan Var Mı

ilkimgnc

Evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
2.144
767
123
32
Hayırlı aksamlar arkadaşlar. 15 gün önce sol yumurtalıktan 6 cm ve 4 cm çikolata kisti ameliyatı oldum laparoskopi ile. Bir kizim var ikinci kist sebebiyle olmuyordu . Şuan korunmam gerekiyor 15 gün daha . Aranızda kist aldırıp normal yolla hamile kalan var mı acaba . Başka hiç bir sıkıntı yok hormon ve tüpler de güzel . Bir de iliski sirasinda kasik agrim oluyordu benim kist alinmasima ragmen bu agri devam ediyor anlamadim gtti :( Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
merhaba bende yeni uye oldum ben cikolata kisti laporoskopi oldum uzerinden 1 yil gecti normal yolla kalamadim gecen ay doktorum normal yolla olmaz dedi tabi rabbim ol derse olur Allahin bilcegi sey. tup bebek tedavisine asliycam cunku doktorum normal yolla tedavi cok uzun zaman alir dedi almanya da yasiyorum burasi cok zor Allah nasip ederse 2 3 ay sonra tup bebege basliycam rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

merhaba bende yeni uye oldum ben cikolata kisti laporoskopi oldum uzerinden 1 yil gecti normal yolla kalamadim gecen ay doktorum normal yolla olmaz dedi tabi rabbim ol derse olur Allahin bilcegi sey. tup bebek tedavisine asliycam cunku doktorum normal yolla tedavi cok uzun zaman alir dedi almanya da yasiyorum burasi cok zor Allah nasip ederse 2 3 ay sonra tup bebege basliycam rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
aminn. Başka bi sorununuz varmıydı acaba?.benim doktorumda olur diyor bekle diyor.cok üzülüyorum ya çok umutluydum ameliyat oldum hamile kalıcam diye

aminn. Başka bi sorununuz varmıydı acaba?.benim doktorumda olur diyor bekle diyor.cok üzülüyorum ya çok umutluydum ameliyat oldum hamile kalıcam diye
rabbım kucaginizi bos birakmasin insaAllah bana da oyle dediler ama en son bu sekilde konustular rabbim dilerse olur umidinizi hic bir zaman kesmeyin

rabbım kucaginizi bos birakmasin insaAllah bana da oyle dediler ama en son bu sekilde konustular rabbim dilerse olur umidinizi hic bir zaman kesmeyin
Allah'a şükür bi evladım var. Ama o kadar kardeş istiyor ki . Onun için çabalıyoruz. Yoksa yapmam çocuk falan aslında bi daha . Amin canım Allah razı olsun insallah

cumlemize tabiki ister kardes kun fe yekun de Allah da birak gorceksin olcak
Ayy ne güzel söyledin ya çok sağol. Her zaman diyorum dualar okuyorum . Vardır zamanı keşke bu ay olsa bari..adetim bugün bitti . Senin varmıydı çocuk ya sormusmuydum

Ayy ne güzel söyledin ya çok sağol. Her zaman diyorum dualar okuyorum . Vardır zamanı keşke bu ay olsa bari..adetim bugün bitti . Senin varmıydı çocuk ya sormusmuydum
malasef benım cocuk yok evliyim 1.5 senedir dogal yolla olmuyor ama takdir ilahi Allahin mucizesi belki normal yolla kalirim bana tup bebek dediler nasip insaALLAH bende gebe kalirim

Back