laparoskopi için tavsiye edebileceginiz dr varmı?

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
43
arkadaşlar ikinci laparoskopimi yaptıracagım tavsiye edebileceginiz dr yada hastane varmı istanbulda?

benim sol tüpün içinde sıvı birikimi var endometriozist hastasıyım aslında çukulata kisti daha önce aldırdım tekrar çıktı bu kez tüpüde kapattı 2 kez tüp bebek denedim olmadı şimdi tüpü aldırıp tekrar deniyecegim.

Merhaba bende jinokologta laporoskopi ve histeroskopi yaptırdım. İstanbulda bir prosör yaptı. Çok iyi bir operasyon yaptı. Benimde rahimde sorun vardı halletti. Çok iyi bir doktor.

engin beyi araştırıyorum şuanda ancak 8 bin ytl istiyor laparoskopi için arkasından tüp bebek düşünüyorum 3950 ytl ınternatıonalda işin içinden çıkamam diye düşünyorum

Benim doktorun Marmara Üniversitesi kadın hastalıkları ana bilim dalı başkanı. İnfertilite ve rahim sorunları üzerine çalışıyor. Bana laporoskopi ve histeroskopi bunlar iki ayrı operasyon yaptı. Aynı zamanda florence nightangale ve acadamic hospitalde çalışıyor. Ben sana bu işin piri diye tavsiye ederim. Benim iki ameliyatıma 1,5 ay önce hastane masraflarıyla beraber 5000 ytl aydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…