laparoskopi-histeroskopi

se_da

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
265
0
96
kızlar laproskopi ile yumurtalık kistini aldıran varmı aranızda benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen? kistim 6,5 cm büyüklüğünde doktorum ilaçla küçülmesi imkansız diyor ve laparoskopi ile alıcaz diyor.çevremde bu ameliyat sonrası yumurtalıkların zarar görüp hamile kalma şansının düştüğünü söyleyenler var.birde bakırköy acıbademde bu ameliyatı olan varmı ? yardımcı olurmusunuz lütfen

Ben laparaskobi oldum 2008 de. Ben izmirliyim.başarılı geçtiğini sölediler fakat ben endometriozis rahatsızlığı var yani çikolata kistlerim vardı gitmişlerdi ancak sadece içleri boşaltılmış olduğu i.çin tekrarladı.ama gerekiyorsa bi şekilde zati senden isticekler eli mahkum oluyosun.yumurta rezervini düşürüyo olabilir tüp bebek tedavileride etkiliyo daha sonra benim öle oldu çünkü.laparoskobi olduğuma pişman değilim sonuçta gerekli görülmüştür sana ol da diyemem olmada ama olupta arkasından hamile kalnada çok bende kaldım ancak düşük yaptım.allah yardımcımız olsun hepimizin hakkında en hayırlısı neyse inşallah o o olsunn..

Laparoskopi ve histeroskopi geçiren arkadaşlardan hiç yanıt alamadım:-( Pazartesi günü ameliyat olucam.Ama hala soru işaretleri var kafamda.Yakın zamanda bu ameliyatları geçiren hiç kimde yokmu?
Özellikle ameliyat sonrası çok ağrı oluyor mu? Yaşadıklarınızı paylaşırmısınız? Lütfennnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…