Laparoskopi histeroskopi

Ah canım ah bende beklemedeyim Ağustos da oldum laparoskopi Eylül'de hasta oldum bidaha olmadım testler de negatif
Bende ekimde oldum ameliyatı kasımda adetimi gördüm doktor klomene başlattı bir doktora danışın belki hamilesindir 2 ay olmamakta baya sorun çünkü

1 hafta ömce laparoskopi oldum cikolata kisti tek taraflı 7 cm o alindi ve 6 aylık surec icinde dogal yolla gebelik bekliycez bu surecte laparoskopi sonrasi gebe kalabilmek icin doktorunuz ilac verdimi uremeyi tetikleyici hic kalabilenine denk gelmedim okudugum yazilarda burada varmiki

Canım 2 kez klomen çatlatma iğnesi kulllandım malesef hamile kalamadım zaten 2 senedir bekliyorum tüp bebeğe başlıycam

Bende laparoskopi hosteroskopi olmuştum. Maalesef gebelik olmamisti. Ama iyiki de ameliyat olmusum. Karin ici yapisikliklarim varmış onlar temizlendi.

Merhaba bende olacagim ikisinide bende yarim rahim var sadece bir tupum var oda sikintili olabilirmiş ona bakılacak siz neden oldunuz bu ameliyatları?

Merhaba bende olacagim ikisinide bende yarim rahim var sadece bir tupum var oda sikintili olabilirmiş ona bakılacak siz neden oldunuz bu ameliyatları?
Çift rahim diğer tüp sıkıntılı diğer rahim sıkıntılı ama pekte bir işe yaramadı boşuna olmuşum tüp bebeğe başladım tekrar doktor rahim küçük dedi histeroskopi yapıp transferi olcam bence yapma direk tüp bebeğe git çünkü sonuç alamazsın tüp bebek doktoru histeroskopi yapıp transferini olursun

Anladim canim zaten benimde bu yüzden yapılacak tedavilerine başlamadan bu işlemleri yapmalıyız cunku tuplerinde sivi birikmesi varsa tup bebek tedavisinde tutmama tutarsa da düşme ihtimali var dedi
Histeroskopiyide iste rahmi genişletmek için yapacak

Çift rahim diğer tüp sıkıntılı diğer rahim sıkıntılı ama pekte bir işe yaramadı boşuna olmuşum tüp bebeğe başladım tekrar doktor rahim küçük dedi histeroskopi yapıp transferi olcam bence yapma direk tüp bebeğe git çünkü sonuç alamazsın tüp bebek doktoru histeroskopi yapıp transferini olursu
öyleyse olur tabi benim doktor hiç bişey yapmamıştı boşuna okadar ağrıları çekmiştim içini temizleyip kapatmış resmen dalga geçer gibi şimdi başka Tüp bebek doktorum genişletilme yapcak bana tekrar 2 ay önce olmuştum haftaya tekrar yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…