• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi histeroskopi

Vefa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
79
55
3
25
Merhaba. 14 gün önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum ve tüplerim bağlandı.. Şuan adet kanamasına benzeyen kanamam var ve 2 gün önce başladı. Bu ameliyatı olan var mı ve bu durum normal mi?

8 ay önce oldum ilk 2 gün kanama olmuştu. Ama çok aşırı bır kanama değildi benimki
Doktorum ameliyat sonrası normal korkma demişti.Doktorunuz herhangi bır açıklama yapmadımı. Aşırı bir kanamaysa Doktorunuzla iletişime geçin bence.

8 ay önce oldum ilk 2 gün kanama olmuştu. Ama çok aşırı bır kanama değildi benimki
Doktorum ameliyat sonrası normal korkma demişti.Doktorunuz herhangi bır açıklama yapmadımı. Aşırı bir kanamaysa Doktorunuzla iletişime geçin bence.

Geçtim fakat, kanamayı takip etmem gerektiğini çoğaldığı zaman tekrar iletişime geçmem gerektiğini söyledi. İyileşme sürecinde normal dedi. Ama ben biraz daha şüpheci yaklaşıyorum :(

Geçtim fakat, kanamayı takip etmem gerektiğini çoğaldığı zaman tekrar iletişime geçmem gerektiğini söyledi. İyileşme sürecinde normal dedi. Ama ben biraz daha şüpheci yaklaşıyorum :KK43:
Aslında 14 gün uzun süre vücüt iyileşiyor kendini topluyor ama yine de telaş yapmayın. Bir kac gun devam ederse direkt gıdın hastaneye içiniz rahat eder.

Back