LAPAROSKOPI HISTEROSKOPI

Tgce c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
28
1
1
36
Arkadaslar mrb. Ben 3 dusuk yaptim ilk dusugumu yaptiktan 1 yil sonra rahim flmi ceklidim ve flimde sag tupum normalden buyuk cikti neyseki sonrasinda 2 tane daha dusuk yapinca cerrahpasa tup bebek doktoruna gittim oda bana bu sivi uretiyor kapatmamiz lazm falan dediler laparoskopi ve histeroskopi yapmamiz lazm dedi bnde butun tahlileri yaptrdm ameliyat gunu icin aricaklar genel anezleziyle olucam ameliyat.bu sekilde laparoskopi ve histereakopi yaptiran varmi varsa ameliyatiniz nasil gecti ne kadar surdu acil yardim ???

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben bu ameliyatı oldum korkmana hiç gerek yok uyandıktan sonra herşey geçmiş oluyor benim agrım oldu sadece oda 2 3 saate geçti
Ameliyatım da 2.5 saat sürmüş

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben bu ameliyatı oldum korkmana hiç gerek yok uyandıktan sonra herşey geçmiş oluyor benim agrım oldu sadece oda 2 3 saate geçti
Ameliyatım da 2.5 saat sürmüş
Aaaa cnm okadar uzun suruyormu ben daha az diye biliyorum

Dun oldum cnm ama karnm sis ve dikisler agriyor ayaklarim falanda sisti doktor serumdan dedi ama insallah hayirlisiyla gecer
O karin şişliği hemen geçmez canım ben yatarken kalkarken cok rahatsız oluyordum

Merhaba çok gecmis olsun..bend miyom ameliyati olacagim.haftaya anestesi sonra ameliyat gunu gelecek...korku endise var ama kurtulmamd lazim..rabbim sifa versin bizlere

O karin şişliği hemen geçmez canım ben yatarken kalkarken cok rahatsız oluyordum
Rahatsizliktan degilde cnm gobek dwligimin ordada dikis vvar sanirim gozukmuyor ama orasi cok agrio sanki sezeryanlilar gibiyim yururken falan yamuk yawas yuruyrm o dikisler ne zaman geciyor gaz zaten dolu karnm tepe gibi

Merhaba çok gecmis olsun..bend miyom ameliyati olacagim.haftaya anestesi sonra ameliyat gunu gelecek...korku endise var ama kurtulmamd lazim..rabbim sifa versin bizlere
Amin cnm hepimize gecmis olsun walla korku falan fayda etmiyor olunmasi gerekiyorsa oluyosn bndede vardi ameliyata girerken ama ameliyata girdigimde orda bi yarim saat bekledim korku falan gitti üsümüstum cunku hayirlisiyla ol cik insAllah

Rahatsizliktan degilde cnm gobek dwligimin ordada dikis vvar sanirim gozukmuyor ama orasi cok agrio sanki sezeryanlilar gibiyim yururken falan yamuk yawas yuruyrm o dikisler ne zaman geciyor gaz zaten dolu karnm tepe gibi
20 güne anca geçer canım hatta 1 ay bile sürer acısı ben hatrlamiyorum bile ne kadar sürdüğünü

Amin cnm hepimize gecmis olsun walla korku falan fayda etmiyor olunmasi gerekiyorsa oluyosn bndede vardi ameliyata girerken ama ameliyata girdigimde orda bi yarim saat bekledim korku falan gitti üsümüstum cunku hayirlisiyla ol cik insAllah
Merhaba cpk sagolun..insallah olayim.acik ameliyata uygunmus benim miyom...evet olayim kurtulayim mav etti beni...şımdı iyisiniz degil mi

Histereskopi ve laparoskopi oldum sanırım sende doktorun ne dedi bekleme süreci vs
cyclo diye bir ilaç verdi yuvarlak bir ambalajı var hormon ilacı
sprial takmış ilk regl döneminde çıkaracak
bebek isteğimiz var. bakalım ne olacak yaşayıp görücez.
size ne dedi doktor bundan sonra süreç ne olacakmış

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben histereskopi ve laparoskopi yi geçen yıl mayis ayında olmuştum. Ilk başta çok korktum o ameliyathane falan ... Neyse zaten hiçbir şey hissetmiyorsunuz benim ameliyat 2 saat sürmüştü. Ameliyattan çıktıktan sonra ağrı oluyor ve o gazı çıkarmanız gerek kesinlikle tutmayın gaz çıkartınca rahatliyorsunuz. Kanama oluyor . O yüzden yanınıza ped alın. Ve rahat bir şey giyin giderken . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Dun oldum cnm ama karnm sis ve dikisler agriyor ayaklarim falanda sisti doktor serumdan dedi ama insallah hayirlisiyla gecer
aaa dikiş mii benim alttan girdiler dikiş falan yok neden sizin batından girildi
histeroskopi oldum ben rahimde perde ve polip vardı ve rahim kalp şeklindeydi

e
3 ay oldu kontrole gttim
4 ay kadar süre verdi olmazsa tedaviye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…