Aaaa cnm okadar uzun suruyormu ben daha az diye biliyorumMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben bu ameliyatı oldum korkmana hiç gerek yok uyandıktan sonra herşey geçmiş oluyor benim agrım oldu sadece oda 2 3 saate geçti
Ameliyatım da 2.5 saat sürmüş
Benim rahimde perde vardı ayrıca sol rahim duvarında kistler varmış biraz cok işlem yaptık dedi suan cok iyiyimAaaa cnm okadar uzun suruyormu ben daha az diye biliyorum
Masallah cnm insAllah bende hayirlisiyla olurumda biter ALLAH'in izniyleBenim rahimde perde vardı ayrıca sol rahim duvarında kistler varmış biraz cok işlem yaptık dedi suan cok iyiyim
Ne zaman olacaksin ameliyatıMasallah cnm insAllah bende hayirlisiyla olurumda biter ALLAH'in izniyle
Dun oldum cnm ama karnm sis ve dikisler agriyor ayaklarim falanda sisti doktor serumdan dedi ama insallah hayirlisiyla gecerNe zaman olacaksin ameliyatı
O karin şişliği hemen geçmez canım ben yatarken kalkarken cok rahatsız oluyordumDun oldum cnm ama karnm sis ve dikisler agriyor ayaklarim falanda sisti doktor serumdan dedi ama insallah hayirlisiyla gecer
Rahatsizliktan degilde cnm gobek dwligimin ordada dikis vvar sanirim gozukmuyor ama orasi cok agrio sanki sezeryanlilar gibiyim yururken falan yamuk yawas yuruyrm o dikisler ne zaman geciyor gaz zaten dolu karnm tepe gibiO karin şişliği hemen geçmez canım ben yatarken kalkarken cok rahatsız oluyordum
Amin cnm hepimize gecmis olsun walla korku falan fayda etmiyor olunmasi gerekiyorsa oluyosn bndede vardi ameliyata girerken ama ameliyata girdigimde orda bi yarim saat bekledim korku falan gitti üsümüstum cunku hayirlisiyla ol cik insAllahMerhaba çok gecmis olsun..bend miyom ameliyati olacagim.haftaya anestesi sonra ameliyat gunu gelecek...korku endise var ama kurtulmamd lazim..rabbim sifa versin bizlere
20 güne anca geçer canım hatta 1 ay bile sürer acısı ben hatrlamiyorum bile ne kadar sürdüğünüRahatsizliktan degilde cnm gobek dwligimin ordada dikis vvar sanirim gozukmuyor ama orasi cok agrio sanki sezeryanlilar gibiyim yururken falan yamuk yawas yuruyrm o dikisler ne zaman geciyor gaz zaten dolu karnm tepe gibi
Merhaba cpk sagolun..insallah olayim.acik ameliyata uygunmus benim miyom...evet olayim kurtulayim mav etti beni...şımdı iyisiniz degil miAmin cnm hepimize gecmis olsun walla korku falan fayda etmiyor olunmasi gerekiyorsa oluyosn bndede vardi ameliyata girerken ama ameliyata girdigimde orda bi yarim saat bekledim korku falan gitti üsümüstum cunku hayirlisiyla ol cik insAllah
ben de geçen salı oldum ameliyat perde varmış polip varmış ve rahim kalp şeklindeymiş.Benim rahimde perde vardı ayrıca sol rahim duvarında kistler varmış biraz cok işlem yaptık dedi suan cok iyiyim
Histereskopi ve laparoskopi oldum sanırım sende doktorun ne dedi bekleme süreci vsben de geçen salı oldum ameliyat perde varmış polip varmış ve rahim kalp şeklindeymiş.
cyclo diye bir ilaç verdi yuvarlak bir ambalajı var hormon ilacıHistereskopi ve laparoskopi oldum sanırım sende doktorun ne dedi bekleme süreci vs
aaa dikiş mii benim alttan girdiler dikiş falan yok neden sizin batından girildiDun oldum cnm ama karnm sis ve dikisler agriyor ayaklarim falanda sisti doktor serumdan dedi ama insallah hayirlisiyla gecer
ecyclo diye bir ilaç verdi yuvarlak bir ambalajı var hormon ilacı
sprial takmış ilk regl döneminde çıkaracak
bebek isteğimiz var. bakalım ne olacak yaşayıp görücez.
size ne dedi doktor bundan sonra süreç ne olacakmış
hadi inşallah tedaviye gerek kalmadan oluversine
3 ay oldu kontrole gttim
4 ay kadar süre verdi olmazsa tedaviye başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?