merhaba ya bizim arkadaş oldu laparoskobi ama endişe edilecek bir şey olmadığını söyledi zaten aneztezili oluyormuş bende olacam ama ben miyomlarım içinCnm bnm de tüpümün biri kapalı bana da laparaoskopi dedi açmak için ama korkuyorum endişe ediyorum bütün duyguları bi arada yaşıyorum.Neden sana ameliyat dedi ne için yapılacak?
ya zaten tüplerinde tıkanıklık yoksa sorun yok varsa da açıyorlar zaten senbence düşünme bunları bebeğinde olur olmaz dersen en kötü ihtimal tüp yaptırırsın korkma benceAnestezili bişey hissetmicem ağrısını fln da düşünmüyorum da ameliyattan sonrası için endişe ediyorum.Tüp açılırmı açılmazsa alınırmı açılırsa bebeğim olurmu kaç ayda olur kafamın içinde ameliyatla ilgili deli sorular :)
Çektirdiğim 2 ay oldu.Sadece sol tüp açık.Bikaç ay alternatif tıp deniyim diyorum zaman mı kaybediyorum orası da tartışılır da[/QUO
valla bildiğim bu tip operasyonlardaKonuyu önce görseydim keşke şimdi bide ben açtım :))
Canlar bende 3 yıllık evliyim yurt dısındayım 2 yıldır tedavi görüyordum en son Mayıs'ta HSG çektirdim ve doğuştan gelmem bir rahim anomalisi rahimde perde ve sol tüp tıkalı cuma günü hem laporoskopi oldum hem histeroskopi ameliyatım güzel geçti çok şükür korkulacak bişi yok benimde merak ettigim bu ameliyattan sonra hamile kalan varmı varsa nekadar sürede
merhaba ben değilde kalanlar olduğ çvremde lmayanlarda tüp bebek yaptırdı .doktorun belli bir zaman korunacaksın falan demediyse gebe kalmaya uğraşırsınKonuyu önce görseydim keşke şimdi bide ben açtım :))
Canlar bende 3 yıllık evliyim yurt dısındayım 2 yıldır tedavi görüyordum en son Mayıs'ta HSG çektirdim ve doğuştan gelmem bir rahim anomalisi rahimde perde ve sol tüp tıkalı cuma günü hem laporoskopi oldum hem histeroskopi ameliyatım güzel geçti çok şükür korkulacak bişi yok benimde merak ettigim bu ameliyattan sonra hamile kalan varmı varsa nekadar sürede
Sadece laporoskopi olsaydım 2 hafta korunma ama histereoskopı de rahim darbe aldığı için 2 ay hamile kalmamak daha saglıklıymışvalla bildiğim bu tip operasyonlarda
merhaba ben değilde kalanlar olduğ çvremde lmayanlarda tüp bebek yaptırdı .doktorun belli bir zaman korunacaksın falan demediyse gebe kalmaya uğraşırsın
anladım sende doktorun dediğini yap 2 ay korun inş sonra gelir bebişinSadece laporoskopi olsaydım 2 hafta korunma ama histereoskopı de rahim darbe aldığı için 2 ay hamile kalmamak daha saglıklıymış
Canim gebe kalabildinmi ameliyattan sonra ??Konuyu önce görseydim keşke şimdi bide ben açtım :))
Yok cnm bu ay çatlatma iğnesi oldu 5 gün var adetime ama sanmıyorum ocağın sonunda aşılmaya geçilecek inşşalhCanim gebe kalabildinmi ameliyattan sonra ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?