How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Laparoskopi gunum 16 agustos yardiiim...

KizilcikSerbeti

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
23
0
16
İstanbul
Merhaba kizceler bugun laparoskopi icin gun verdiler dedigim gibi 16 agustosa.Bayagi gerginim nasil olacak beni neler bekliyor bilmek istiyorum mesela sonda takiliyor mu kac gunde iyilesirim narkozu ve karnimdaki karbondioksiti atmam zor olur mu bir suru soru var aklimda.İki yumurtaligimda da kist var kac dikisim olur.Laparoskopi olanlar bana yardimci olur musunuz lutfeeen :)

Merhaba kizceler bugun laparoskopi icin gun verdiler dedigim gibi 16 agustosa.Bayagi gerginim nasil olacak beni neler bekliyor bilmek istiyorum mesela sonda takiliyor mu kac gunde iyilesirim narkozu ve karnimdaki karbondioksiti atmam zor olur mu bir suru soru var aklimda.İki yumurtaligimda da kist var kac dikisim olur.Laparoskopi olanlar bana yardimci olur musunuz lutfeeen :)

canım öncewlikle geçmiş olsun. yazını görünce yazamdan geçmek istemedim. bende 1 ay önce oldum lap. ve histeroskopi birlikte. ben sabah hastameye yatış yapıldı ve ameliyata saat 4 te aldılar ve 6.30 da odamdaydım.ameliyata almadan önce ben çok heycanlıydım ve dr.um bana cesaret iğnesi bile yaptı:)) ameliyat öncesi lağman yapılıyor bana yapıldı ayrıca sonrasıda sonta takıldı:( iğrenç bişe..ameliyatta karbondioksit gazı verdikleri için ameliyat sonrası sıkıntı yapıyor malesef omuz, kol göğüs ağrısı oluyor bu ağrı kişiye göre değişiyor tabi..ama genel olrak 3. gün ayaklandım.ameliyat sonrası narkoz beni etkilediği için istifra ettim tam 3 kere.. bide canım ameliyat sonrası k.kaysı tükett ve bol su içi evde hafif hafif yürüyüş. ben tam atamamıştım gazı. 1 ay sürdü gaz sıkıntısı ara ara.. Allah kolaylık versin..

burada sonda sonda deyip korkutular bende sezaryene girerken takıcaklardı bir şey sandım takmışlar hissetmedim hala bekliyorum taksınlar diye :1:hiç acıtmıyor ki ben canı çok tatlı birisiim.

Geçmiş lsun şimdiden arkadaşım hiiiiç korkma ben dün lap ile ameliyat oldum 6 cm boyutunda çikolata kisti alındı bende narkozdan vve senin korktuğun herşeyden çok korkuyordum ama inan korktuğum kadar değilmiş bana ameliyattan 1 gece önce lağman verdiler saat 11 de girdim narkozda çok korkulacak bişi değil 1 saniyede uyuyosun uyanırken birwz sıkıntı luyo tabiki ben çok çabuk kendime geldim sonda takmışlardı kötü birşey değil zaten çıkarırkende acımadı 8 saat birşey yiyip.içmedim sonra meyvesuyu bisküvi verdiler hemen ayağa kalktım sonrada 5 tane dikişim var çok azda omuzlarım ağrıdı ama bugün eve döndüm çok iyiyim ve şu an bu mesajı ayakta yazıyorum hiç heyecan yapma allah yardımcın olsun doktoruna güven bide eve döndüğünde haberver olurmu şimdiden çok geçmiş olsun

Back