• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laparoskopi Gerekli mi?

canım benimde sol kanalım tıkalı sağda da az bir açıklık var.adetimi bekliyorum laparoskopi olucam bakalım hayırlısı

Arkadaşlar doktorum bana laparoskopi (istersem) tavsiye etti acaba faydası olur mu dersiniz? Sol kanalın tıkalı çıkmıştı rahim filminde.:uhm:

canım benimde tüplerimde tıkanıklık vardı laparoskopi oldum agustos 1 de bu ay hamileyim eger doktorun öneriyorsa yap korkacak bişey yok 1 haftada normale dönüyosun daha önce yaptırmadığıma pişmanım ben

canım benimde tüplerimde tıkanıklık vardı laparoskopi oldum agustos 1 de bu ay hamileyim eger doktorun öneriyorsa yap korkacak bişey yok 1 haftada normale dönüyosun daha önce yaptırmadığıma pişmanım ben

Ne güzel ya böyle iyi haberleri alınca insan moral buluyor.Bakalım bu aşılamada olumsuz sonuçlanınca belki laparoskopi yaptırırım.:uhm:

Arkadaşlar doktorum bana laparoskopi (istersem) tavsiye etti acaba faydası olur mu dersiniz? Sol kanalın tıkalı çıkmıştı rahim filminde.:uhm:

Canım bence hiç bekleme benim tüm hamileliklerim laparoskobi sonrasında oldu iki düşük yaptım ama şimdi Allaha şükür hamileyim

allah hepimize sağlıklı güzel bebişler verir inşallah arkadaşlar sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok fazla üzülüyorum...allah büyük inşallah bize de verir...

Kızlar laparoskopi ne zaman yapılıyor??Adetten hemen sonra mı olması gerekiyor?
Olanlar ne zaman olduklarını yazabilirler mi acaba?
Herhangi bi günde olabiliyomu??

iyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Size bir sorum olacak 2 defa aşılama yaptırdım ama olmadı şimdi doktorum bana yaşımın genç olduğunu(25 yaşındayım) bu yüzden tüp bebekten önce bunu yapmamızı tavsiye etti.bana lütfen yardımcı olurmusunuz?

Back