Laparoskopi ameliyatından sonra hamile kalanlar varmıııııııııı

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
[sıze=3]ben 5 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum çok zor geçti benm için [/sıze]:43:[sıze=3].
Ama adetlerim hep düzene girdi.
3 ay da 1 oluodum çok sitresli oluyordum.
Her ay gebelik testi yapıodum .
Ama sonu hüsran ve üzüntü
[/sıze]
:26:[sıze=3] .
Temmuzda oldum kis kalıntıları içinde 1 ay doum kontrol kullandım.
Ama 4 aydır bekliyorum bebeğim daha gelmedi
[/sıze]
:14:[sıze=3].
Doktoruma yumurta takibi için gidiyorum.
Kızımgelme bekle biraz olucak dio . Bilmiorumm yaa çok takıorum rahat olamıorum . Laparoskopi den sonra hamile kalan bayanlar vardır mutlaka yazsınlar beni sevndirsinler nolur öptümmm hepiniziii
[/sıze]
:16:

[sıze=3]ben 5 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum çok zor geçti benm için [/sıze]:43:[sıze=3].
Ama adetlerim hep düzene girdi.
3 ay da 1 oluodum çok sitresli oluyordum.
Her ay gebelik testi yapıodum .
Ama sonu hüsran ve üzüntü
[/sıze]
:26:[sıze=3] .
Temmuzda oldum kis kalıntıları içinde 1 ay doum kontrol kullandım.
Ama 4 aydır bekliyorum bebeğim daha gelmedi
[/sıze]
:14:[sıze=3].
Doktoruma yumurta takibi için gidiyorum.
Kızımgelme bekle biraz olucak dio . Bilmiorumm yaa çok takıorum rahat olamıorum . Laparoskopi den sonra hamile kalan bayanlar vardır mutlaka yazsınlar beni sevndirsinler nolur öptümmm hepiniziii
[/sıze]
:16:

ben varim canim pko yuzunden laparoskopi oldum adetlerim duzeldi 8 ay sonra hamile kaldim )) hadi bakalim hayirlisi olsun. ne icin ameliyat oldun sen canim

ben varim canim pko yuzunden laparoskopi oldum adetlerim duzeldi 8 ay sonra hamile kaldim )) hadi bakalim hayirlisi olsun. ne icin ameliyat oldun sen canim[/QUOTE

AYYY CANIM ADINA ÇOK SEVİNDİM .. DOKTORUM DEMEKKİ DORUSÖLÜO. :) BENDE OKADAR BEKLİCEM GİBİ..SEN NASIL KALDIN HAMİLE TATLIM. VALA İNANKİ CANIM AMELİYATIMIN ADINI BİLMİORUM MR Yİ ÇEKTRDİĞİMDE YAĞ DEMİŞTİ ADINI BİLMİORUM ANLAMADIMÇÜNKÜ.. AÖA AMELİYAT SIRASINDA ÖRNEK GÖTÜRÜOLAR YA ONU GÖTÜREN OĞLANEŞİMİNARKADAŞI ÇIKTI EŞİME GÖSTERMŞ EŞİM DEDİKİ AYNI MISIRIN SAÇ GİBİ OLAN KISIMLARI GİBİYDİ VE SİMSİYAHTI DEDİ NE BİLİM :26:

ben varim canim pko yuzunden laparoskopi oldum adetlerim duzeldi 8 ay sonra hamile kaldim )) hadi bakalim hayirlisi olsun. ne icin ameliyat oldun sen canim[/QUOTE

AYYY CANIM ADINA ÇOK SEVİNDİM .. DOKTORUM DEMEKKİ DORUSÖLÜO. :) BENDE OKADAR BEKLİCEM GİBİ..SEN NASIL KALDIN HAMİLE TATLIM. VALA İNANKİ CANIM AMELİYATIMIN ADINI BİLMİORUM MR Yİ ÇEKTRDİĞİMDE YAĞ DEMİŞTİ ADINI BİLMİORUM ANLAMADIMÇÜNKÜ.. AÖA AMELİYAT SIRASINDA ÖRNEK GÖTÜRÜOLAR YA ONU GÖTÜREN OĞLANEŞİMİNARKADAŞI ÇIKTI EŞİME GÖSTERMŞ EŞİM DEDİKİ AYNI MISIRIN SAÇ GİBİ OLAN KISIMLARI GİBİYDİ VE SİMSİYAHTI DEDİ NE BİLİM :26:

bilmiyorum canim anlamadim senin sebebi.. ben ameliyatdan sonra her ay ovulasyon testi yapdim baskada bi sey yapmadim bence sende kullan yumurtlaman normlase icini buz gibi tut olacak de insallah

hemen tutacak die bi sey yokki ameliyatdan sonra her ay yapiyordum ben her ayda cift cizgiyi goruyordum ama yilmadan yapdim iyiki yapmisim.
CANIM NE DİCEM BEN 1 KEREDE YUMURTATAKİBİ YAPTIRDM HİÇ ANLAM VEREMİORUM HEMDE 26 MM OLMUŞTU OLMADI EŞİMMİ YETERSİZ BİLMİORUMKİ YAA SANMIORUM İHTİMAL VERMİORUM AMA NE BİLİM

nihayetost: 33255517 .!.:
ben varim canim pko yuzunden laparoskopi oldum adetlerim duzeldi 8 ay sonra hamile kaldim )) hadi bakalim hayirlisi olsun. ne icin ameliyat oldun sen canim
Sonunda olumlu sonuc alan birisi çıktı allah evladinizi bağışlasin bana yardımcı olurmusunuz bende bu ameliyati oldum 4 ay oldu korkumu atamiyorum özelden dönebilirsiniz bana lütfen

Back