laparaskopi

Jazella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
38
0
Kızlar inanamıyorum laparaskopi için benden 7000 ytl istediler,eski parayla 7 000 000 milyar,bunu daha önce yaptıranlar var mı,ne kadar ödediniz,merak ediyorum,şimdiden teşekkürler...:1no2::1no2:CADIARZU

bendende 3 milyar istediler canım ama ben yaptırmadım...

neeeeeeeee su anda agzım acık duruyorum ya ayzık bu milelte sömürmekten baska bişey yapmıyoar ya sen ne yaptırıyosunda bu kadar istemişler ya anlamadım yazık diyorum......
canım bende laparoskopi yaptırdım ve sadece 150 ytl ben anlamadım seninkini altından olma aletlerlemi yapıcaklarmıski ben devlet has. gittim zaten dr devlet hastanesinede bakıyodu girişimi yaptım has. yattım tabi daha önce dr gününü ayarlamstık (tabi saglık güvencem bagkur)ameliyattan cıktım hatta ogün özel oda tutmustuk 25 ytl gecelik yattım sabah dr yanına gititm 150 ytl verdim bu kadar anlamadım hakikaten seninkini ben........

bende anlamadım sadece şaşkınlık içindeyim o yüzden burdaki arkadaşlardan yardım istedim,bu ne yaa,sanki organ nakil ediyorlar ve bunu yapanıda söylüyorum,acıbadem tüp bebek merkezi herkez duysun ve öğrensin....

canım caba sen tüpbebek yaptıracaksında onundamı parasını alacaklarki senden:KK43:
hayret doğrusu neymiş bu ya böyle bende 100 ila 150 ytl olarak duydum. bende olacaktım ama olamadım.

gitme arkadasım arastır ya ayy bune ya ben varya bugün bir merkeze gittim görüştüm asılama için asılama fiyatı 450 ytl tüp bebek içinse 2800milyar istedi zaten bunun 1240 devlet karslıyo yani gerisini düsün......

Ben özel hastanede yaptırdım hastane laporoskopi ve histeroskopi için 2500 ytl aldı. İstanbulda çokta iyi bir hastane üstelik ama doktorla fiyarı ayrı hallediyorsun.

ayyy desenenize benim yaptırdıgım fiyat süt liman yaa yani şaştım kızlar hakikaten.....

İki ay öncede genel cerrah laparoskopi yaptı. Ondan sağlık güvencemle başka bir özle hastanede oldum. Ondada sadece taklil özel oda tüm masraflar 200 ytl verdim.

kızlar yanlış anlamayın buna tüp bebek dahil değil sadece laparoskopi ve miyom operasyonu o da bir tane çıkarıcaklar 4 m sadece şoktayım gerçekten,bu ne anlamadım,mail istedim neler buna dahil diye cevap bile vermediler,sadece yazıklar olsun diyebiliyorum,allah yardımcımız olsun,....)

bu artık bir ticaret oldu ya... bizi müşteri gibi görüyolar.ah muhtaç olmadan bizde bebişlerimizi kucağımıza alsak

geçen hafta laparoskopi ve histereskopi için benden 5250 ytl istediler. 2000 hastaneye, diğerleri doktorlara. başımız döndü duyunca. şükürki gerek kalmadı. ama acıbadem öyledir. her yere göre pahalıdır. araştırmıştım ankarada fiyatı duyunca iki merkez daha aradım. biri 7500, diğeri 5500 ddi. izmirde bir tüp bebek merkezi ise 750 milyon dedi. ben bişey anlamadım bu işten. anlayan varsa anlatsın.

sadece oha demek ıstedım ne bu ya altınmı alıyosun ben unuversıte hastanesınde parasız yaptırdım sıgortalıyım sevkle gıttım ve hıc ucret odemedım senınde sıgortan varsa ole yap bence

Canım nerden istediler bunu,benden çok istemişler sencede öyle değilmi,,,,:tomato:

bahçelievler medicana hastanesi prof. süha sönmez istedi ama ben şu an bu ameliyatı olmak istemiyorum,rahim filminden sonra birkaç ay daha beklemeye karar verdim ,daha sonra sonuçlarımla başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum.a.s.

geçen hafta laparoskopi ve histereskopi için benden 5250 ytl istediler. 2000 hastaneye, diğerleri doktorlara. başımız döndü duyunca. şükürki gerek kalmadı. ama acıbadem öyledir. her yere göre pahalıdır. araştırmıştım ankarada fiyatı duyunca iki merkez daha aradım. biri 7500, diğeri 5500 ddi. izmirde bir tüp bebek merkezi ise 750 milyon dedi. ben bişey anlamadım bu işten. anlayan varsa anlatsın.

Çok enteresan fiyatlar arasında inanılmaz bir fark var,allah yardımcımız olsun,hastane masrafları ile 8500 ytl bulur dediler,ssk yı araştırıyorum şimdi,yaparlar mı bilemem,ne gibi presodür vardır acaba,çok zor değildir umarım,offf offf, allah bu çektiğimiz sıkıntıların sonunda umarım bebişlerimizi kucağımıza verir...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu paraya tüp bebek yaptırırsın.Abartmışlar bence sakın yaptırma bu fiyata.

Sağlık güvenceniz yok mu?Git üniversite hastanesine orda ol.

Sorunun neymiş canım lsp. olacaksın?

Safra kesesi ameliyetımı laparoskopiyle hiç ücret ödemeden yaptırmıştım. Emekli sandığına bağlıyım ve üniversite hastanesinde ameliyat oldum.

X