LAPARASKOPI ameliyati olan varsa bir bakarmi?

BITANEMCE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
149
0
96
- Yurtdışı
selam arkdaslar bende follic kistler cikti tamda tuplerimde 12 tane ve en büyükü 11mm

bügün karar verildi 24.07.2012 da ameliat edilecem cokkk üzgunummm ve korkuyorumm BUNLARI olanlar bana biraz bilgi Versin ne olur ???

-LAPARASKOPI
-Pelviscopy
-Tuba açık testi
-Endometriozis sürülerin cerrahi
-yapışıklıklar salınan
-Doku örneklemesi

hepsi almanca oldugu icin türkceye cevirdim Alıntı ile Cevapla .

slm canım öncelikle geçmiş olsun,bende şubat ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum,rahimde perde varmış onu aldılar,öyle korkulacak bi operasyon değil,göbek deliğinden kamerayla bakıp kasığa yakın bi yerden de delip operasyonu yapıyolar,iki delikte küçücük,1 cm bile değil,anesteziyle yapıyolar,1 gece hastanede kaldım,sadece dikiş yerlerim hareket ettikçe acıdı biraz,ama 3 günde toparlıyosun kendini..umarım yardımcı olabilmişimdir,diğer yazdıklarını bilemiyorum canım ya

cevapin icin tesekurler

öncelikle gecmis olsun, sanirim sende bebek düsünuyorsun amilatan nakadar sure sonra hamile kala bilirsin dediler ??

cevapin icin tesekurler

öncelikle gecmis olsun, sanirim sende bebek düsünuyorsun amilatan nakadar sure sonra hamile kala bilirsin dediler ??

evet canım bende bebek düşünüyorum,bendeki perde aslında hamile kalmaya engel değilmiş,fakat düşük yapmaya ve erken doğuma sebep olduğu için ameliyat oldum ben.2,3 ay içinde hamile kalabilirmişim çünkü rahim kendini ancak toparlıyormuş

Ben bu ameliyatı geçirdim hemde histeroskopide aynı anda oldum perde ve polip çktı bnde hepsini temizlemiş üç ay çock dşünmicem snra düşünebilirmşm bekliorm ama henüz bişi yk şiştiktikçe şiştim sinirlerm bozuluor büsürü ilaç horman veriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…