Y y.emine Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 171 0 296 Giresun 12 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #1 hangısı daha ıı ceker acaba kullananlar yorum yapabılırse cok sevınırım bugun alıcam bı tane
chihiro79 zeki, cevik ve ahlaklı Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 2.417 840 163 12 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #2 y.emine .!.: hangısı daha ıı ceker acaba kullananlar yorum yapabılırse cok sevınırım bugun alıcam bı tane Genişletmek için tıkla... lansinoh'u uzun zaman kullanmıştım. çok da memnun kalmıştım. hatta saklıyorum ki, ihtiyacı olan arkadaşıma hemen vereyim şiddetle tavsiye ederim
y.emine .!.: hangısı daha ıı ceker acaba kullananlar yorum yapabılırse cok sevınırım bugun alıcam bı tane Genişletmek için tıkla... lansinoh'u uzun zaman kullanmıştım. çok da memnun kalmıştım. hatta saklıyorum ki, ihtiyacı olan arkadaşıma hemen vereyim şiddetle tavsiye ederim
serap85 ♥iki küçük sevdamm♥ Kayıtlı Üye 16 Ocak 2012 1.888 342 113 13 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #3 lansinoh çiftli pompa kullanıyorum memnunum
semplice_signora Konuşası bile yok... Kayıtlı Üye 18 Ekim 2012 7.075 3.075 148 42 14 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi y.emine #4 Medela markasındaki en büyük problem sütün motor kısma kaçması ve arızalanmasıymış.Bunu duyduktan sonra lansinoh aldım bende.Göğüs ucu yaralarım yüzünden doğduğundan beri sık sık kullandım.Çok da memnunum.BU arada bebeğim 2 ayı bitirdi.
Medela markasındaki en büyük problem sütün motor kısma kaçması ve arızalanmasıymış.Bunu duyduktan sonra lansinoh aldım bende.Göğüs ucu yaralarım yüzünden doğduğundan beri sık sık kullandım.Çok da memnunum.BU arada bebeğim 2 ayı bitirdi.