Canım biraz bilgi verir misin garantisi devam ediyor mu ne kadar kullanıldı hangi sehiirdesiniz ve de kaç tlewet cıft goguslu
Sendeki hiç kullanilmamismiydi canım ?ya bende suan hamıleyım bana annem aldı hazıranda bıkac urunle bırlıkte alındı hc kullanılmadı bende acemıyım aldıgıma pısmanım bebegn baska bseyını alsaymsm dedm
İnternette 200 üzeri nakite 190 a mağazada buldum ben. O yüzden benim için çok uygun değil canım ben 100 tle altı arıyorum.. allah bebisini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kendine dikkat et sevgiler.240 alındıda 200 lıra dıyorum ben burda hc satıs yapmadm ama annem satma dıyo ısıne yarar dıyo bende ne ısıme yarıcak dıyorum benm elımde degıl suan urun hangı sehrdesnz sız
3 marka denedim pompaya verdiğim paranin haddi hesabi yok. En iyisi lansinoh. Cevremde herkeste lansinoh var memnun olmayan yok.baska marka denemeyin bile derim.Arkadaşlar elinde olan varsa irtibata geçebilir mi
Benimki cift göğüs sagiyor 15 dakikada iki göğsümu de bosaltiyor ve sütüm artti.lansinoh two in one kullanıyorum. Cok memnunum.bu arada cnm ikinci el pompa alinca kişiye özel setini nerden buluyorsunuz? Pompanin setiniCıft gogus mu arkadaslar
Arkadaşlar elinde olan varsa irtibata geçebilir mi
Kullanan içinde her şeyini veriyor canım. Sterile edilmiş olarak geliyor.B
Benimki cift göğüs sagiyor 15 dakikada iki göğsümu de bosaltiyor ve sütüm artti.lansinoh two in one kullanıyorum. Cok memnunum.bu arada cnm ikinci el pompa alinca kişiye özel setini nerden buluyorsunuz? Pompanin setini
hala ariyormusun?bende var 80 tl istiyorumGüncel
Fahiş fiyat!Merhaba Anneler,
Geçen yıl Eylül ayında aldığım inanılmaz iyi sonuçlar aldığım Ameda Lactaline Personal 2'li Pompa sağma makinemi satıyorum. Yanında ekstra 2 adet süt saklama şişesi hediye veriyorum.
Ameda Lactaline Personal markasını biraz araştırırsanız bu konudaki en iyi marka olduğunu göreceksiniz. Ben inanılmaz memnun kaldım. Sütlerim çok arttı ve bebeğimi doya doya besledim.
Özellikleri;
-Fizyolojik olarak bebeğin emişini taklit eden medikal özelliktedir,
-Sessiz ve vibrasyonsuz çalışır,
-Bisphenol A içermez,
-Manuel olarak vakum ve sağma aralığını kontrol edersiniz,
-Hafiftir, kolay taşınabilir.
Fiyatı 225.-TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?