- Konu Sahibi izmirgelini
-
Kraft x factorla
Fiyatı: 70 TL
Bebeğim 6. ayındaydı aldığımızda. hala kullanılabiliyor. Ama artık kızım büyüdü bu kadar yeter.
Dış görünüşünde en ufak kırık bile yok.
Bütün oyuncakları tam.
Tertemiz durumda.
Müzikleri çalışır durumda.
Sadece ön kraft yazan kısımın üstünde. elle döndürülen oyuncaklar var. onun sağ ve sol bacağı kökünden kırıldı. Kızım biraz ağırlık vermişti üzerine. Onları dibinden yapıştırdık. Dışarıdan belli etmiyor. Temiz ve çok kullanışlı bir hoppala. 15. aya kadar kullanıma uygun.. bizde büyüdük artık evde yer açmak lazım.. bu yüzden satıyoruz..
Orjinal kutusunda göndereceğim..
Eki Görüntüle 1317692 Eki Görüntüle 1317694 Eki Görüntüle 1317695
Evet duruyor.."ifade çıktı :) hoppalaya talibim eğer duruyorsa
Hamak duruyor mu ve takas düşünür musunuzHamak
Fiyatı: 30 TL
Doğumdan itibaren 7-8. aya kadar kullanabilirsiniz.
Gaz sancısı çeken bebeklerin uykuya rahat daldığını söylerler,,,
Benim kızım için 20 günlükken falan aldım. 8. aya kadar kullandım.
Üzerinde leke vs yok.
Battaniye sererek kullandım.
Bebeğimi uykuya dalması için hafif hafif hamakta sallardım uyuyunca da beşiğine götürürdüm.
Bana çok kullanışlı oldu. Eğer hamak almayı düşünen bir anne veya anne adayı varsa alıp denemesi amacıyla satıyorum. Çünkü her bebekte işe yaramayabiliyor. Denemek lazım.
Ayak kısmı 4 parçaya ayrılıyor. Ben yere temas eden kısımlar sağlam olsun diye demirden yaptırdım üstünü ince bir boya çektikten sonra streçle kapattım.. Böylece daha sağlam oldu..
Tertemiz ürün almak isteyipte çok para verip kullanamamaktan korkan anneler için ideal bir seçim.. Benim kızım sevdiği için ben uzun süre kullandım. İnşallah alan kişinin de işini kolaylaştırır...
Eki Görüntüle 1317680 Eki Görüntüle 1317681 Eki Görüntüle 1317686
Şehiiir neres, aacabaHamak
Fiyatı: 30 TL
Doğumdan itibaren 7-8. aya kadar kullanabilirsiniz.
Gaz sancısı çeken bebeklerin uykuya rahat daldığını söylerler,,,
Benim kızım için 20 günlükken falan aldım. 8. aya kadar kullandım.
Üzerinde leke vs yok.
Battaniye sererek kullandım.
Bebeğimi uykuya dalması için hafif hafif hamakta sallardım uyuyunca da beşiğine götürürdüm.
Bana çok kullanışlı oldu. Eğer hamak almayı düşünen bir anne veya anne adayı varsa alıp denemesi amacıyla satıyorum. Çünkü her bebekte işe yaramayabiliyor. Denemek lazım.
Ayak kısmı 4 parçaya ayrılıyor. Ben yere temas eden kısımlar sağlam olsun diye demirden yaptırdım üstünü ince bir boya çektikten sonra streçle kapattım.. Böylece daha sağlam oldu..
Tertemiz ürün almak isteyipte çok para verip kullanamamaktan korkan anneler için ideal bir seçim.. Benim kızım sevdiği için ben uzun süre kullandım. İnşallah alan kişinin de işini kolaylaştırır...
Eki Görüntüle 1317680 Eki Görüntüle 1317681 Eki Görüntüle 1317686
Her ikisini de derken hangi ürünlerden bahsettiniz...Her ikisinide almak istiyorum duruyorsa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?