Bebek İkinci El lansinoh affinity elektrikli sut pompasi olanlar benimle irtibata gecebilir mi

Arkadaslar fiyatiniz uygun olursa ilgilenecegim cunku kargo fiyati da eklenecek
Sifiri kargosu ucretsiz ve taksitli olarak 130 tl
O nedenle uygun fiyatli olursa ikinci ele alici olacagim
Hem sizin kalabaliginiz ortadan kalkar hem benim isim gorulur hem belki siz benden aldiginizla bebeginize bir hediye alirsiniz herkes mutlu olu diye dusunuyorum
Yardimlariniz icin tesekkur ederim

bence o fiyata taksitli bulduysanız alın derim. ben nakit ve peşin 130 liraya aldım
2. el olanı da aşşağı yukarı sıfırına yakın bir fiyat verilirse yenisini almak en mantıklısı

Tesekkurler

Cep tlf undan baglandigim icin linki kopyalayamadim
Ilgilenen varsa gitti gidiyor sitesinde var
Hatta digital derece hediyeli.

Bakalim buradan uygun fiyata bulamazsam oradan alacagim

canım merhaba benim var 15 gün oluyor boşa çıkalım toplamda 4 ay gibi kullanıldı şu anda atıl vaziyette duruyor ..

benim yakında atıl duruma gececek ürünleri mi yakında satışa çıkaracam bir kaç tanesini yazayım burayada mesajım bulunsun

1-) Lansinoh Göğüs Pompası

2-) Graco Sweetpeace Salıncak

3-) Kraft Diadem ana kucagı ( pembe / Mavi )

4-) Papetto park yatak 3 5 sefer anca yattı toplayıp kaldırdım

5-) Dr Browns Gaz Öneleyici Biberon 2 adet ...

canım benim lansinoh kullansan böyle yazmazdın ben hastanede kullandım medela ama lansinoh kadar performans alamadım ayrıca şunu unutma eger bir parçan arızlanırsa 1 yıl içinde motor haric ücretsiz gönderiyolar ben ikizlerim için kullandın çok şükür çok memnun kaldım herkese tavsiye edebilirim ...

Kızlar ben pek lansinoh önermiyorum hem çabuk bozuluyo hem verimi az alabiliyorsanız medela,ameda alın

Bilemiyorum cnm kullandım ama herkesde farklı olabilir sonuç yani haklı olabilirsin ben sadece tecrübemi paylaştım

Peki fiyati nedir

Ozelden gonderdim tesekkurler

QUOTE=wiolet1903;33975614]Merhaba,
bana diş buğdayı için minik kavanozlarla ilgili mesaj atmışsınız fakat hala özel mesaj yazamadığımdan dolayı bana mesajla mail adresinizi yazarsanız oradan cevap verebilirim.

Teşekkürler.[/QUOTE]

Ben de satışı yapıp bitirdiğim için gönül rahatlığı ile yazıyorum. Malını övüyor denmesin diye. Ben kullandım ve gerçekten güzel. İlk 2 dk sütü indiriyor sonra sağıyor. Alacağımızda medela ve bunu eş değer olarak gösterdiler. Medela hiç kullanmadım ama bir tik daha iyi dedi adam. Fakat fiyat olarak çok pahalıydı biz de Lansinoh almıştık. İyiki de almışız. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Daha önce motoru dahili olan bir pompa kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım. Bu arada benden tavsiye markası ne olursa olsun, dahili motorlu tercih etmeyin derim.
Bir de Lansinohun parçalarını internetten alabiliyorsunuz. Uygun bir fiyata alıp motor harici parçaları sıfırlayabilir yeni pompa sahibi olabilirsiniz.

[/QUOTE]
dusunurseniz bende bir kez kullanılmış kraft var elli liraya bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…