- Konu Sahibi istanbul82
Merhaba
Uygun fiyata verebilecek olanlar ozelden msj gonderebilirse cok memnun olurum
Saygilarimla
Saygilarimla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar fiyatiniz uygun olursa ilgilenecegim cunku kargo fiyati da eklenecek
Sifiri kargosu ucretsiz ve taksitli olarak 130 tl
O nedenle uygun fiyatli olursa ikinci ele alici olacagim
Hem sizin kalabaliginiz ortadan kalkar hem benim isim gorulur hem belki siz benden aldiginizla bebeginize bir hediye alirsiniz herkes mutlu olu diye dusunuyorum
Yardimlariniz icin tesekkur ederim
canım merhaba benim var 15 gün oluyor boşa çıkalım toplamda 4 ay gibi kullanıldı şu anda atıl vaziyette duruyor ..
Benimde elimde mevcut.
Kızlar ben pek lansinoh önermiyorum hem çabuk bozuluyo hem verimi az alabiliyorsanız medela,ameda alın
canım benim lansinoh kullansan böyle yazmazdın ben hastanede kullandım medela ama lansinoh kadar performans alamadım ayrıca şunu unutma eger bir parçan arızlanırsa 1 yıl içinde motor haric ücretsiz gönderiyolar ben ikizlerim için kullandın çok şükür çok memnun kaldım herkese tavsiye edebilirim ...
canım benim lansinoh kullansan böyle yazmazdın ben hastanede kullandım medela ama lansinoh kadar performans alamadım ayrıca şunu unutma eger bir parçan arızlanırsa 1 yıl içinde motor haric ücretsiz gönderiyolar ben ikizlerim için kullandın çok şükür çok memnun kaldım herkese tavsiye edebilirim ...
Merhaba
Saygilarimla
Pompa satıldı micanım merhaba benim var 15 gün oluyor boşa çıkalım toplamda 4 ay gibi kullanıldı şu anda atıl vaziyette duruyor ..
[/QUOTE]Ozelden gonderdim tesekkurler
QUOTE=wiolet1903;33975614]Merhaba,
bana diş buğdayı için minik kavanozlarla ilgili mesaj atmışsınız fakat hala özel mesaj yazamadığımdan dolayı bana mesajla mail adresinizi yazarsanız oradan cevap verebilirim.
Teşekkürler.