• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli Göğüs Pompası

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
Muffinnn arkadaşımdan almıştım birkaç hafta önce.. oğlum hasta idi emmiyordu ama tekrar emmeye başladı ek gıdaya da geçince sağacak sütüm kalmadı :17: bir korkuyla aldım ya sütüm kesilirse diye ama kullanmama fırsat kalmadı bundan sonra da kullanacağımı sanmıyorum. sadece deneme amaçlı bir kez sağdım tek göğsü geçekten ağrı yapmadan sağdı we süper bir pompa.. arkadaş da kulannamış fazla. 70 liraya aldım pazarlıksız 65 liraya satıyorum. kargo alıcıya ait. kullanılmamış gaz giderici DR. Brown marka bir biberon hediyesi war kullanmadım aynen wericem.. biberonun piyasa fiyatı 25-30 tl dir.
dediğim gibi ihtiyaç dışı olduğundan satıyorum hiçbir kusuru yok elde fazla bekletmenin manası yok.. ilgilenenlere duyrulur.. resimlerini çekemedim çekip eklerim

Son düzenleme:
AAa emmeye başladı mi ugurlu geldi pompa desene.bizim inatçı keçi emmemisti neler yaptim

AMan nazar değmesin benimki uç gün hastalandı burnu tıkandı diye ememedi bende ac diye verdim mamayı bir dahada hiç emmedi mama çok kolay geldi

mama wersem de almazdı benim ki:( aç kalır yine yemez walla. hastalık bitince emmesi normale döndü.. şimdi yoğurda başladık ona da mırın kırın yani.. kaç aylık senin bebiş

8 ayımız bitiyor canim kızımda 3 yasına girecek inşallah bende çorbalara başladım 7 aylikken yoğurda başlamıştım şimdide çorba içiriyorum valla maşallah bebisine Allah saglık ömür versin hepimizin yavrusuna

oww araları çok azmış.. beinmkilerin arası 3 sene 4 ay :51: allah uzun ömürler wersin..

bu ürün de sahibinden.com üzerinden satılmıştır.. açılışlarım muheteşem oldu :32:

insanların beni ileri geri oynatmasından sıkıldım, satış gerçekleşmedi henüz ayrılmıştır..

Muffinnn arkadaşımdan almıştım birkaç hafta önce.. oğlum hasta idi emmiyordu ama tekrar emmeye başladı ek gıdaya da geçince sağacak sütüm kalmadı :17: bir korkuyla aldım ya sütüm kesilirse diye ama kullanmama fırsat kalmadı bundan sonra da kullanacağımı sanmıyorum. sadece deneme amaçlı bir kez sağdım tek göğsü geçekten ağrı yapmadan sağdı we süper bir pompa.. arkadaş da kulannamış fazla. 70 liraya aldım pazarlıksız 65 liraya satıyorum. kargo alıcıya ait. kullanılmamış gaz giderici DR. Brown marka bir biberon hediyesi war kullanmadım aynen wericem.. biberonun piyasa fiyatı 25-30 tl dir.
dediğim gibi ihtiyaç dışı olduğundan satıyorum hiçbir kusuru yok elde fazla bekletmenin manası yok.. ilgilenenlere duyrulur.. resimlerini çekemedim çekip eklerim

Bende aldım aynısını istanbulda bir avmden 169 tl ye

Back