- 7 Mart 2008
- 212
- 0
- Konu Sahibi rainforest
Kızlar nakit lazım olduğu için satmak durumunda kaldım.çok kullanmadım.doğuma giderken yanımda olsun nolur nolmaz diye aldım.her bayanın edinmesi gerek.sütünüz gelmezse problem olabiliyor.ürünün özellikleri çok iyi.en iyi yanı da zamandan tasarruf çiftli olması-hız deviri ve vakumu kendinizin ayarlama imkanı sunması ve masaj yapması.süt gelmesini çok etkiliyor masajlı uyarı sistemi.ürün çalışıyor ve sağlam.garantisi devam ediyor bu sene aldım.ürün çok güzel.pişman olmazsınız kargo bana ait olabilir.180 civarı bir para ödemiştik.90-100 arası düşünüyorum kargoyu da ben ödeyeceğim için.bir de ürün çok temiz alınca göreceksiniz.aksak bir yanı yok.çiftli sağım yapmak istemezseniz hortumunu motorun arkasındaki kısma takıp tekli sağım yapma seçeneği de sunuyor.ekstraları çok olan bir ürün memnun kalırsınız.bazı parçalarını hiç kullanmadım(valf-göğüs hunisi-vakum aparatı vb) düşünenler özelden msj atarsa dönebilirim.makul olmanızı rica edeceğim.ürünün garantisi hala devam ediyor sağlam ve eksiği yok alınca anlayacaksınız.çok titiz kullandım.çiftli kısmını kullanmadım tek parçasını kullandım.o nedenle çok temiz.ürünü kutusunda aldığım kitapçığı vb ile yollayacağım.temizliği çok kolay.sütü motora hortuma ve vakum aparatına kaçırmadığından arıza yapma ihtimali yok.piyasada birçok ürün var ve süt kaçırma sıkıntısı yaşıyor alanlar ya da sık sık arızalanıyor.forum sitelerini dolaşırsanızsadece şişe-valf ve göğüs hunisi temizleniyor kaynatarak temizlenebiliyor.isterseniz yeni şişesi-valfi vb satılıyor.ayrıca lansınoh müşteri hizmetleri çok ilgili ben ekstra bir aparat almıştımL BEDEN GÖĞÜS HUNİSİ) çok yardımcı oldular hızlı gönderim yaptılar.pİyasada çok ürün var ama sağlam mı teklemiş mi bilemezsiniz.bu üründen çok memnun kalacaksınız.ürünü düzenli kullanmanız durumunda sütünüzde artış oluyor bilginize.ORJİNAL BELGELERİYLE YOLLAYACAĞIM.talipler özelden mesaj atabilirsiniz.
Özellikleri:
Ürün Detayları:
Her paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.
Özellikleri:
- Ödüllü Lansinoh HPA Lanolin Krem’in üreticilerinden anneler için yepyeni bir ürün daha...
- Kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.
- ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.
- Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.
- Her annenin ihtiyacına ve konforuna göre süt sağımı seçenekleri sunar.
- Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).
- Birçok biberonun iÇine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.
- Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.
- Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz.
- Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak içintasarlanmıştır.
- Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.
- Kolay okunabilir LCD ekran
- İhtiyaca uygun olarak iki farklı çalıştırma seçeneği mevcuttur: Adaptör veya pil (Piller ambalaja dahil değildir).
- Bisphenol A içermez.
- Küçük,sessiz ve hafiftir.
Ürün Detayları:
Her paketin içerisinde 1 adet Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası 150 ml'lik iki adet şişe ve iki şişe kapağı içeren pompa seti, iki adet yedek beyaz valf, bir adet adaptör,bağlantı hortumu ve hortum bağı ve kullanma kılavuzu bulunmaktadır.
Son düzenleme: