Bebek İkinci El Lansinoh affinity çift pompalı süt sağma makinası, chicco I feel ana kucağı

mersenne

Canım kızlarım
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
871
2
Süt sağma makinası çift pompalı olup yaklaşık 5 ay kullanılmıştir. Ayrica 4 adet orjinal kapaklı yedek süt kabı ve yedek valfleri vardır. Ben çok memnun kaldım, cift pompalı olduğu için sütünüz azalmıyor. Fiyatı 140 TL.Markası lansinoh affinity, ozelliklerine netten bakabilirsiniz.

Chicco I feel ana kucağı pembe renk. Sallanabilir, oyuncaklı, mp3 çalarlı. 3 yaşındaki kizım yenidoğan bebeğimi ana kucağında rahat bırakmadıgi icin sadece 2 ay kullandim. Kiliflari yikanabilir. Fiyatu 180 TL.
20150921_091029.jpg
Screenshot_2015-11-10-21-59-40.png

Siteye sürekli giremiyorum, maille bildirimde de sorun yaşanmış o yuzden gec geri donus yaptim.

Joie gemm ladybird kırmızı 0-13 kg oto koltuğu eklenmişir, fiyatı 170 tl.Koltuk 10 ay boyunca sadece haftasonları kullanılmıştır, o da bazen. O yüzden hiç kullanılmamiş gibi temizdir. Bız sadece oto koltuğu olarak kullandık, isterseniz evinizde ana kucağı gibi de kullanabilirsiniz. Ürun ingiliz markasi olup kırmızı renklidir.

• Doğumdan itibaren 13 kg’a kadar kullanılabilir (Grup - o )
  • Yan darbelere karşı optimum güvenlik sağlar,(side impact protection) sitemine sahip
  • Mükemmel bir seyahat için kendi markası (Joie)arabaları ile uyumlu travel sistem olabilme
  • Çok fonksiyonludur(otomobile bağlanabilir, evde sallanabilir, elde taşınabilir, bebek arabasına takılabilir)
  • Hem emniyet kemeri ile hem de Nuna isofix baza(ayrı satılır)ile otomobile bağlanabilir
  • Yeni doğan bebekler için 5 kg ‘a kadar kullanılan bel desteği mevcut
  • Hareketli tentesi sayesinde dış mekânda bebeği güneş ışınlarından korur
  • Üç nokta emniyet kemeri ile bebeğin güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlar
  • Emniyet kemeri beş noktadan önden gergili bebeğin kilosuna ve boyuna göre ayarlanabilir
  • Anti bakteriyel ve anti alerjik kumaştan üretilmiştir
  • Kumaşı elde ya da 30 derecede yıkanabilir tekrar takılabilir
  • Emniyet kemerlerindeki kemer koruyucuları bebeğin omuzlarına baskıyı engeller
  • Kafa kısmındaki hava kanalları sayesinde bebeğin terlemesini minimize eder
  • Maxi-Cosi araç koltuğu adaptörü kullanılarak diğer bebek arabalarına takılabilir
  • Ergonomik yaşıma kulpu sayesinde kolay taşınır, kulpu geriye doğru götürüldüğünde sabit durur sallanmaz.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-13-22-08-14.png
    Screenshot_2015-12-13-22-08-14.png
    102,2 KB · Görüntüleme: 138
  • Screenshot_2015-12-13-22-07-46.png
    Screenshot_2015-12-13-22-07-46.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 162
Lansinoh affinity çift pompalı süt sağma makinası 2 yıl garantılı hıc kullanılmamıs 200 tl zaten
sizin fiyatınız biraz fazla değilmi ikinci el ürün için

Lansinoh affinity çift pompalı süt sağma makinası 2 yıl garantılı hıc kullanılmamıs 200 tl zaten
sizin fiyatınız biraz fazla değilmi ikinci el ürün için

Almak istiyorsanız konuşalım, istemiyorsanız da tek söyleyebileceğim, herkesin elinde internet olduğu ve herkesin fiyatları ögrenebileceğidir. Internette sıfırı 230 ile 270 arasında değişiyor. Burada kimseye zorla birşey satılmıyor, internette fiyat araştırması yapabilecek tek kişi siz değilsiniz. Ben de dahil herkes buradan bir şey alırken sıfırının fiyatına bakıyor zaten :) Yani kimse için endişe etmeyin, almak istiyorsanız alabileceğiniz tutarı söylersiniz olur ya da olmaz derim. Sıfiri ortalama 250 olan bir ürune 10 tl dememi mi bekliyorsunuz. Litfen sadece alıci ve satıcı iseniz bu forumu kullanınız, burada insanlar bir şekilde almaya ya da satmaya ćalışıyor. Manipulasyona ihtiyaç yok.

Kımseyı manupıle etmeye calısmıyorum bu kanıya nasıl vardınız.Fiyatınız fazla geldi sadece alıcı olmasam burda size yazmazdım.Ayrıca kımse sızden bedava urun ıstemıyo ne kadar agresıf cevap vermışsiniz.
size hayırlı işler

Joie oto koltuğunun fiyatını 150 tl.
Lansinoh süt sağma mak. 110 tl. Ye indirdim.

Chicco I feel ana kucağı 150 tl.

X