Saç Kesim Şekilleri lanet saçlarım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bewi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
250
0
kızlar benim saçlarım simsiyah ve aşırı pürüzlü çok kalın telli ve uçlara doğru sanki yokoluyo gibi bi incelmeye sahip. şu an omuz altımda saçlarım.toplamaktan başka hiçbişey yapamıyorum.gerçekten lanet gibi bi saçım var sadece üstten topuzvari topluyorum yandan üstten vs çıkıyo.çok dökülüyo her dökülenin yerine on tane yenisi çıkıyo kısa kısa elektrikli saçlar çıkıyo topuzdan.nefret ettim iyice bi tek kel olmadığıma şükredebilirim.ben de yumuşak bebek gibi yüzüme dökülen ince pürüzsüz saçlar istiyorum böyle istemiyorum ben:çok üzgünüm:

cnm herhangi bi işlemden mi geçti saçın??

bakım yapıyor msn??

ilk önce bi uçlarını kestir o incelen yerleri saçın kendine gelsin biraz.dökülme için forumdaki konulara bakabilirsin.beslenme saç için çok önemli hayvansal gıdalar protein yumurta zeytin süt....... vs biçok yaralı besinden almanı tavsiye ederim

ayrıca çok elektirikleniyorsa briyantin al hem ucuz hem çok gider marketlerde var azcık eline alıp saçını parmaklarınla tarar gibi yedirirsen çok güzel oluyo ama çok sürme

..zeytinyağı maskesi,badem yağı maskesi öneriyorum saçlarını sık sık da yıkama..kendi haline bırak birazcık ve oynama boyatma..kestir şekil verdir dediklerimi de uygula bence çok iyi olur ))

yani benim fikrim bu yönde umarım faydalı olabilmişimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
haftada bir dediğim gibi ya zeytinyağı ya da badem yağı maskesi yap

teşekkür ederim zeytin yağı badem yağı neler denemedim.zeytinyağlı sabun herbihaltlı sabun şampuan neler neler denemedim ki.işin ilginç tarafı saçlarımla hiç oynamam yılda bi defa siyahlığı parlak görünsün diye siyaha boyarım o kadar jöle yok wax yok saç kurutma mak. kullanmam hiçbişi kullanmam. gün aşırı yıkarım ama saç kremi ve envai çeşit şampuan kullandım yumuşatma etkisini görebildiğim yok. sodayla yıka dediler elma sirkesi kullan dediler hiç bi halt olmadı. direkt olarak böyle dalgalı değil tırtıklı bi saçım var.sadece perçemi düzleştiriyorum hiçbi tarafına düzleştirici vs sürmüyorum bile.fön çektirmem iyice şaftı kaymasın die ama olmadı olmaz

bu arada saçlarımın uçlarını sadece 10 gün önce kestirmeme rağmen yine uçları kedi tüyü gibi incecik oldu.resmen iğreniyorum saçlarımdan duşa dökülünce toplamaktan bile iğreniyorum,sanki banyoda bi keçi yıkanmış gibi berbatkeşke kazıtmak moda olsaydı da bende kazıtabilseydim)mafoldumben

cnm biraz saçlarını kısa kullansan bakımını yoğunlaştırsan faydası olabilir

Canım anlattığına göre saçlarına benden daha iyi baktığın kesin. Bu durumda vücudunda bazı minerallerin, E vitaminin falan eksikliği söz konusu bence. Özellikle de demir eksikliğinde çok saç dökülür, saçlar zayıf mat görünür. Bence doktora görün birkaç basit test sonucunda vücudunda neyin eksik olduğu anlaşılır, doktor seni hem yönlendirir hem de çeşitli takviye vitamin-mineral bişeyler verir. bence..

b 12 eksıklıgıde saç dokulmesıne neden oluyo benım eksıktı b12 vıtamını sacım dökuluyordu düğüm oluyodu şu an gectı bı test falan yaptır benım saclarımda kalın tellı ne kullansam hıc fayda yok dıken gıbı napalım kaderımız boyleymıs ipek gıbı saçımız olmayacak hiç bi zaman eşim dikenlı tel dıyor

Son düzenleme:
cevaplar için çoook teşekkür ederim vitamin eksikliği fikri mantıklı geldi...anemi var zaten vit.eksikliği de vardır muhtemelen.gidicem doktora.teşekkürler.berem aynen benim saçlarım gibi desene dikenli telse eğer yazık bize ama yaa niye bööle hemen salıp çıkamıoz saçları

Arkadasim benimde saclarim dokuluyodu ve kuaforume gittim sordum sebebini sacimi guzelce kurutup cikmadigim icinmis benimde saclarim kalin telli ama uclari inceliyo kiriliyo ve catallaniyo onun sebeninide sordum her gun banyo yapiyodum mumkun oldugu kadar banyo yapma dedi saclarin duzene girene kadar en azindan 3-4 gunde bir banyo yapmam gerekiomus saclarimi salik yagli birakmam gerekiomus ve banyodan sona saclarima maske kullanmam gerektigini soyledi 1 dk bekletip yika dedi denedim ise yaradi ve hala soylediklerini uyguluyorum suan saclarim yumusak, kalin telli,ve cok hizli uzuyo. (ama arkadaslarin dediklerini kulak arkasi yapma dedikleri cok mantikli annem yakin zamanda ameliyat oldu tirnaklari ve saclari dokuluyo vitamin sormustuk burda 30-40 euro dediler turkiyede heralde yaklasik 50-60 ytldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…