• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun bağzı beta hcg ler

karakulli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
813
435
23
41
bir buçuk yıldır bebek deniyoruz. Neden olmuyor soruları her an aklımızda... çocuğu olan arkadaşlar "ay çok kafana takıyon salla bak olacak" gibi telkinleri... Ancak ben irdeliyorum bu arada...
Yumurta takipleri, hastaneler, doktorlar...
SONRA LANET OLASICA ANESTEZİSİZ HSG
Sol tüp tıkalı, perde...
Laparoskopi, histeroskopi... sonuç tüpler açık, perde alınmış... aradan bir buçuk ay geçer...
ŞİMDİ
Hep çık geç yumurtlayan ben, ameliyattan sonra adet tarihim değişmeden, adetimin 4 gün gecikmesinde test çubuğunda 2. Çizgiyi silik görüyorum, ertesi gün kanda beta hcg 9... kasık ağrıları 10 gündür, gaz, halsizlik...
6. Gün adet gelmedi, gaz şişkinlik...
Siz söyleyin, ŞİMDİ BEN NE EDEM

Bhcg yukseliyorsa sikinti yok, hamilesiniz tadini cikarin.

Normal HCG değeri 5 ten düşüktür. Belki de hamilesindir. Mühim olan HCG bin düzenli artması. 2 günde bir olctur

Umarım yükselir, ancak ameliyat yeni olduğu için dış gebelik durumları olabilirmiş sanırım, kürtaj da yapılmış.

Kanda değerin sürekli yükselirse artık annesinin tadını çıkar i sallah öyledir hepimizin tek derdi

Ben ilk bebeğimi 11.25 beta hcg ile öğrendim giderek arttı. Olumlu düşün. Şuan gebelik var görünüyor. Testi iki güne bir tekrar etmelisin

Canım değerin inşallah yükselir aynı şeyleri bende yaşadım hemde aynılarını hsg , histeroskopi, yumurta takibi herşey ama hamilesin bak adetine kaç gün kala 9 çıktı canım ?

Olursa geç döllenme olacağından eminim ama şu ameliyat çok kafamı karıştırdı. Çünkü kürtaj da yapmışlar, eğer şu an dış gebelik olursa tekrar kurcalanacak... üf valla ne zormuş En azında hamile kalabiliyorum artıkAma onu da düzgün yapmışızdır umarım

Umarım hepimize, sizleri o kadar uzun zamandan beri takip ediyorum ki, yabancı değilim sizlereAnca cesaretim geldi üye olmaya. Belki de derdimi kimseye anlatamadığımdan

Tüm kalbimle umuyorum... mesela kimyasal olsa bu zamana atardı, dış gebelik olsa yoğun ağrı olur diye araştırdım. O yok, bu yok, adet yok, belirti yok... ama 9 hcg. Annem sen kurtlusun, zaten karnımda da bekleyemedin sen diyorPrematüreyim ben

Merhaba kizlaarrrr bisi sorucam 8 aydir deniyoruz ama sonuclar husran adetime 9 gun var erken sonuc veren idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti sevinsem sevinemiyorum uzulsem uzuleniyorum sizce cokmu aceleci davrandim aksama kan testi yaptirtacagim

Merhaba kizlaarrrr bisi sorucam 8 aydir deniyoruz ama sonuclar husran adetime 9 gun var erken sonuc veren idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti sevinsem sevinemiyorum uzulsem uzuleniyorum sizce cokmu aceleci davrandim aksama kan testi yaptirtacagim
Bence adet gününe kadar bekleyip kan ver canım

Beta cuma aksami 10 cikti doktor hamilelik var ama emin degiliz pazartesi gunu tekrar gel artisa bakalim dedi ins artar aksama doktora gidecegim :(

Back