- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kac kurtar kendini 150-200 tl fatura odemekten biktim. Benimde internetim aninda bitiyor.1 ay olmadan 2 kere net yükledim hepsi hemen bitiyor hicbirsey izlemiyorum videoda açmiyorum..
Neden böyle benim gibi olan var mı ..
Bu arada Türkcell kullanıyorum ..
Aaa biraz bunu araştırayım ben bak bi iyi çıkarsa buraya yaz :)Kac kurtar kendini 150-200 tl fatura odemekten biktim. Benimde internetim aninda bitiyor.
Turktelekoma gec 5gb internet 100 dk konusma ve sms 35 tl ayrica haftanin 2 gunu sinirsiz internet hediye.
Soyguncu turkcellden tiksindim artik.
Umarim yeni hattim iyi cikar.
GB hemen bitiyor 4 gb bende 1 haftada bitiyor veri kapalı olmasına rağmen bayisine gittim internete sınırlama gelmişTurkcell kullanıyorum, daha hiç faturamı aşmadım. Diğer operatörler onca gb verse nolur çekmedikten sonra.. Millet çekmiyor çekmiyor derken ben keyifle sörf yapıyorum. Turkcell candır, kalitedir
4 gb koyuyoyorum 1 haftada bitiyor video hicbirşey izlemiyorum2 gb ta video dayanmaz.
Yarin kullanacagim. Ayrica eksik yazmisim 1000dk sms ve konusma.Aaa biraz bunu araştırayım ben bak bi iyi çıkarsa buraya yaz :)
Hücresel ağlardan ağ türünü 2g ye ayarla daha iyi dayanır biraz yavaş olur ama sen bilirsin canım. 3g interneti sömürüyor 4buçuk g yi düşünemiyorum bile1 ay olmadan 2 kere net yükledim hepsi hemen bitiyor hicbirsey izlemiyorum videoda açmiyorum..
Neden böyle benim gibi olan var mı ..
Bu arada Türkcell kullanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?