• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olası internet

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
1 ay olmadan 2 kere net yükledim hepsi hemen bitiyor hicbirsey izlemiyorum videoda açmiyorum..
Neden böyle benim gibi olan var mı ..
Bu arada Türkcell kullanıyorum ..

Bazen facede dolanırken bile videolar kendiliğinden başlıyor sen izlemesen de...bir de mailin falan açıksa onlardan gidiyordur...

1 ay olmadan 2 kere net yükledim hepsi hemen bitiyor hicbirsey izlemiyorum videoda açmiyorum..
Kac kurtar kendini 150-200 tl fatura odemekten biktim. Benimde internetim aninda bitiyor.
Turktelekoma gec 5gb internet 100 dk konusma ve sms 35 tl ayrica haftanin 2 gunu sinirsiz internet hediye.
Soyguncu turkcellden tiksindim artik.
Umarim yeni hattim iyi cikar.

En başta faturaliya geçerken ilk aylar 6 gb tı internet tam yetiyodu simdi 2 gb 2 haftada bitiyo aşım yapa yapa battim birazcık :KK17:

Turkcell kullanıyorum, daha hiç faturamı aşmadım. Diğer operatörler onca gb verse nolur çekmedikten sonra.. Millet çekmiyor çekmiyor derken ben keyifle sörf yapıyorum. Turkcell candır, kalitedir :KK59:

Kac kurtar kendini 150-200 tl fatura odemekten biktim. Benimde internetim aninda bitiyor.
Turktelekoma gec 5gb internet 100 dk konusma ve sms 35 tl ayrica haftanin 2 gunu sinirsiz internet hediye.
Soyguncu turkcellden tiksindim artik.
Umarim yeni hattim iyi cikar.
Aaa biraz bunu araştırayım ben bak bi iyi çıkarsa buraya yaz :)

Turkcell kullanıyorum, daha hiç faturamı aşmadım. Diğer operatörler onca gb verse nolur çekmedikten sonra.. Millet çekmiyor çekmiyor derken ben keyifle sörf yapıyorum. Turkcell candır, kalitedir :KK59:
GB hemen bitiyor 4 gb bende 1 haftada bitiyor veri kapalı olmasına rağmen bayisine gittim internete sınırlama gelmiş

Paketini aşmayan tarifelere geçebilirsin en azından sürpizlere dur dersin
İnternete girmediğinde hücresel verini kapat, bende alışkanlık oldu, hem daha az şarj yiyor telefon

Ben turkcelliyken olan tarifemin 2 katını vodafoneda yarı fiyatına görünce geçmiştim, çekim güçleri aynı sayılır, bi şikayetim yok. avea daha da hesaplı ve daha bol tarifeleri ama çekimi sıkıntılı diyorlar.

Bide pek kullanmadığın, internet harcayan uygulamaların bildirimini kapatırsan, az da olsa kar edersin.
Tabi senin sorunun çok video açmaktan bence, ben de youtubda dışardayken çok takılınca hemen bitiyor internetim..

Aaa biraz bunu araştırayım ben bak bi iyi çıkarsa buraya yaz :)
Yarin kullanacagim. Ayrica eksik yazmisim 1000dk sms ve konusma.
Baz istasyonu sayisini arttirmislar bu nedenle cekim gucunde sorun yokmus.
Bende biraz arastirip aldim.

Ay çok geçmiş olsun Türkcell Superonline kadar bela bir firma ben ömrümde gördüm. Kimseye de asla önermiyorum. Türkiyenin en kötüsü.
Bizim başvurumuza dört ay sonra döndüler, ellerinde haliyle yazılı imzalı belge yok. Bana Türk Telekom bağlamadı da ondan geciktik iptal bedelini ödeyeceksiniz diyor. Neye dayanarak diyorum yazılı evrakınız yok. Olsun diyor bağladık. Elimde internetin açık olduğuna dair iş emri var dediğimde hadi güzel hatırınıza iptal edelim diye 120 tl cayma bedeli 10 tl damga vergisi istedi. Allahtan avukatım vardı baktılar ciddiyiz ve ellerinde hiç bir evrak yok, cayma bedelinden vazgeçtiler ama zorla benden 10 tl aldılar.
Koca firma on tl için yalvarıp, kendi bağlayamadığı internet için cayma bedeli istiyor.
Kesinlikle kapatmak iptal etmek ve düzgün hizmet almak imkansız.

Turkcell kalitesi filan deniyoda benim telefonum cekmiyo, dışardayken bile internetim yavaş ...
kaliteli diye vodafondan geçtim ama pişmanım faturamda çok yüksek diger operatörlere göre ...
işin kötüsü mecburum taahhüt bitene kadar buna.
benimde o hafta bitiyodu 2 gb internetim playstorenin güncellemelerini kapatmamı istediler filan şimdi bitmiyo hatta yarısı kalıyo..
kesin bi uygulama açık kalıyodur güncelleme filan derken gidiyodur.

Benim de tam tersi bitmek bilmiyor o paket. Sırf bitsin diye youtubeda konser açıyorum iki saat falan. Niye öyle oluyor ki?

6cigabyt aldık turkcellden yeterli diye satıcı hava attı gel gör ki youtube açmama rağmen sadece 2 hafta dayanıyor wifi kullandığımız pc için yeterli gelmedi işleri güçleri yalan ve kazık atmak bu ay bitiyor şükür sözleömeyi uzatmıyacağım ve vodafona geçeceğim her ay 50 tl ödüyordum turckcellden kurtulduğuma sevineceğim

Hücresel ağlardan ağ türünü 2g ye ayarla daha iyi dayanır biraz yavaş olur ama sen bilirsin canım. 3g interneti sömürüyor 4buçuk g yi düşünemiyorum bile :KK53:

Vodafone gec bn vodafone kullaniyrum bi keresinde haftalk net yaptm paketmde net kalmamisti olmamis paket bnde bilemedim girdim paramdan gitti vodafone sikayet ettim para almadan paketimi yeniledi hic magdur kalmadim turkcell kadar kazik atan operatr yok maselef

Back