lanet olası genital siğilleeerrr yardıımmmm!!!

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
kızlar merhaba
ilk çıktığı günden beri buraya yazıyorum yaklaşık birbuçuk aydır genital siğillerle başım belada üç kere yaktırdım ilk aşımıda olmama rağmen hala çıkmaya devam ediyorlar kafayı yemek üzereyim kullanılması gereken bütün ilaçları kullanıyorum artık yani psikolojim okadar bozulduki sürekli yanıklara pansuman halindeyim birbuçuk aydır böyle... doktorum benim gibi iki hastasının daha oludğunu vucudun kendisinin yaptığını benim ekstradan almam gereken bir önlem olamıyacağını söylüyor...

yani ben bunları yaktırdıkça yeniden çıkıyorlar
bana önerebileceğiniz alternatif bir tedavi yöntemi varsa onuda denemeyi düşünüyorum lütfen yardım edin... artık hayattan soğutabilecek boyuta geldi....

gecmiş olsun benim pek bilgim yok ama bişey dicem bu siğil dediğin çıban gb mii oluoo nasıl bişeyy acaba acil şifalar diliorum canım

gecmiş olsun benim pek bilgim yok ama bişey dicem bu siğil dediğin çıban gb mii oluoo nasıl bişeyy acaba acil şifalar diliorum canım

teşekkür ederim yani böyle minnacık et beni gibi okadar ufak bir oluşumki tabiki dikkat etmezsen ve görmessen zamanla büyüyor o yüzden bence her banyoda falan aynayla kontrol etmesi gerekiyor her kadının, doktorum kuluçkalanma süresinin 3 ila 6 ay arasında olduğnu söyledi yani tuvalletten ortak kullanım alanlarındanda kapılabiliyormus ama genel olarak cinsel yolla bulaşırmış aslında erkekte görülmese bile o virüsü taşıyorsa pasif olarak kadına bulaştırabiliyormus yani gözle görülür bişeyin olamaması bile emniyetli bir ilişki olduğu anlamını taşımıyormuş, hatta cinsel ilişkiye bile gerek kalmadan tenlerin temasıyla bile geçebiliyormuş böyle lanet bişey yani

ayyy ne kötüymüşş canım yaaa ben bilmiodumm gecmiş olsun saol bilgilendirdiğin icinn tsk ederimmmmmmmm gecer umarım hemen dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…