Lanet Liken Hastaligi Lutfen Yardim !!!

Kanguru ve Koala

show must go on honey!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
165
577
53
Merhaba KK

Durum soyleki ablamin gecen sene vajinal kasintiyla baslayan,geceleri uyutmayan, vucudun belli bolgelerinde devam eden kahverengi noktali kasinti. O kadar doktor, kortizon ve ilactan sonra ismi LIKEN olan o lanet cilt hastaligi.
Etrafinizda ailenizde bu hastaligi yasayan veya atlatmis olan varsa lutfen yazsin.

Ibrahim Saracoglu`nun kurunu denedi, cokta guzel gecmisti fakat yeniden basladi.

Nedeni nedir? caresi nedir? bilen yazsin rica edicem. Onu boyle aci cekerken gormek beni cok uzuyo

Kimse yokmu yani
Sebebi tamamen stres. Ben de stres oldugumda hemen tekrardan kaşınmaya başlarım. Liken planus tan bahsediyorsunuz degil mi? Kortizonlarla baskiladilar azaltarak bıraktık bende cok ciddi degildi kaşıntılar. Lezyonlar 1 lira buyuklugundeydi.kahverengi ve morumsu renkler almıştı cok stresli bir dönemde tanıştım ben bu hastalikla.pek cok cilt hastalığının sebebi stres. Sonrasinda liken.olmadigina karar verildi ama. Uygulanan tedavi benzer hastaliklarla ayni kortizon...

Evet liken planusdan bahsediyorum. kortizon cok uzun sure kullandi.Hic faydasini gormedi tesekkurler mesajiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…