Cilt Bakımı Ürünleri Lancôme Visionnaire kullanıp memnun kalan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kibelesr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
2.426
3
Merhaba arkadaşlar,
"Lancôme Visionnaire" kullanan ve memnun kalan var mı?
Cıldımde son dönemde olusan gozenekler ıcın bır urun araştırıyorum..
Lancôme Visionnaire tavsıye edılıyor cok yerde fakat kullanıcı yorumuna pek rastlayamadım o yuzden sormak ıstedım..
cevaplaınız ıcın sımdıden teşekkur ederim..

tatlım ben o tip ürünlerin pek faydasını görmedim şimdilerde doğal yöntemler deniyorum henüz yeni başladım ama sanki bi canlanma oldu ben her akşam ve sabah buz kalıbında dondurduğum eşit miktardaki elma sirkesi ve maden suyunu bir kalıbını alıp yüzümde gezdiriyorum tavsiye ederim bide suna dumankaya yı biliyorsundur onu videolarını arat googleden zaten genelde gülben ergenle beraber yaptıkları programdan alıntılar var ben oradaki bi kaç tarifi denedim ve memnunum şu sıralar

aslında ben de cok kozmetık urune yonelmem ama bu sefer dogum sonrası resmen cılt tıpım degıstı gozenek sorunu ortaya cıktı.. ondan dıkkatımı ceken tek urun bu :S Suna Dumankayanın uretımde olan urunlerı de var aslında bılıyorum hatta bende numunelerı vardı.. senın yontemını de bı deneyeyım ben aynı zamanda vıdeolarada bı goz atayım cok tesekkur ederım

bu saatte üşenmedım elma sırkesı ve maden suyunu buzluga koydum yarın sabah baslayayaım bakalım nasıl olacak

Ürünün testerını kullandım. Cildimi pürüzsüz ve parlak yaptı. Güzeldi beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…