• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lancome Ürünleri İndirime mi Girdi Yoksa Sahte mi?

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Kızlar geçen Konya Tekin Acar Kozmetikte Lancome setinin 850 liradan 99 liraya düştüğünü gördüm. Tekin Acar olunca işkillenmedim aslında sahte olabileceği konusunda.Bugün okula bir adam geldi lancome un peelingini tanıttı, 35 lira olduğunu söyledi, dediğine göre ürün yeniymiş ve 115 liradan satılacakmış(!). Biliyorum ki lancome ürünleri esasen 100 liranın üzerinde satılır, yalnız tekin acarda o indirimi görünce gerçek olabilir düşüncesiyle aldım ama sonrasında açıkçası kandırılmış olabileceğimi de düşündüm.Ürünü uyguladığınızda sanki kimyasal peeling uyguluyormuş gibi, ölü deri gibi bir şeyler çıkıyor ciltten. Göz boyama için yapılmış, esasen jelin kurumasıyla oluşan bir şey de olabilir. Almasam da içimde kalacaktı o yüzden aldım aslında. Aldığım ürünün fotoğrafını çektim. Böyle bir ürün kullanan var mı? Düşünceleriniz nelerdir?
$DSC06112.jpg

Evet fiyat çok cazip fakat Tekin Acar gibi bir yerde sahte satılacağını hiç sanmıyorum. Yılbaşı kampanyası yapıyor çoğu marka. Estee Lauder'in de 1000tl ye yakın bir seti 190 tl mi neydi. Olabiliyor yani:34: Belki de son kullanma tarihi yakın olduğu için ellerinden çıkarmak istemişlerdir, bir ona bakın. Asıl öyle kendi başına satış yapan kişilere güvenmiyorum ben. Kaçak getirilmiş olabilir, son kullanma tarihi geçmiş olabilir, sahte çakma vs olabilir. Cilt bu, riske atmya değmez bence

Evet fiyat çok cazip fakat Tekin Acar gibi bir yerde sahte satılacağını hiç sanmıyorum. Yılbaşı kampanyası yapıyor çoğu marka. Estee Lauder'in de 1000tl ye yakın bir seti 190 tl mi neydi. Olabiliyor yani:34: Belki de son kullanma tarihi yakın olduğu için ellerinden çıkarmak istemişlerdir, bir ona bakın. Asıl öyle kendi başına satış yapan kişilere güvenmiyorum ben. Kaçak getirilmiş olabilir, son kullanma tarihi geçmiş olabilir, sahte çakma vs olabilir. Cilt bu, riske atmya değmez bence

Doğru diyorsun, aslında vakit bulabilsem keşke tekrar gitsem tekin acara, oradakiler biliyordur mutlaka sahtesini gerçeğini. Göstersem iyi olur. O zamana kadar kullanmamakta fayda var sanırsam. Burada kimse de yok galiba bu ürünü kullanan. Belki yok bile böyle bir ürün, çakma bile değil yani tamamen uydurma da olabilir. Keşke bunu bir kullanan çıkaydı. :)

bu ürünler arştırdığıma göre sahte değil ancak kaçakmış,eşim de bana vich peeling almış okuluna gelen satıcıdan eczaneye götrdüm ümre zamanlarında veya hac dan kaçak geliyor dedi,benmkinin üstü arapça

İnternetten orjinal ürünün fotoğraflarına baktım. Ambalaj rengi, marka yazı rengi farklı… Belki fotoğraftandır, ama ambalajda çok kaliteli gözükmüyor fotoda.

Tekın acardan alınan urunun sahte olması gıbı bır ıhtımal olamaz.buyuk magazalar dırek fırmayla calısır.aldıgınız peelınge gelınce kesınlıkle sahte.lancomenın orjınal urununu nerden alıcakta satacak.arap ulkelerınde falan sahtelerını uretıyolrar.onlarla ınsanları kandırıyorlar.ben kozmetıkcıyım bılgınız olsun.

Back