Lancome tresor midnight' mı yoksa Escada magnetism' mi?

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
163
MERHABA KIZLAR ŞEKER GİBİ KOKAN BİR PARFÜM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BU İKİSİ ARASINDA KALDIM.
sizin tavsiyeniz nedir.kalıcı olsun yürüdükçe kokum yayılsın istiyorum tabi.bugün karar verip sipariş vericem yardımcı olabilir misiniz
bu iki parfümünde kokusunu hiç bilmiyorum.

kimse yok muu :)
212 sexy
212 vip
dolce gabbana pour femme
bunlarda var kafamda bugün alamadım
yardımcı olun lütfen

şekerli ve yürüdükçe iz bırakacak bir parfüm istiyorum
sizce hangisi daha güzel
hiç birisinin kokusunu bilmiyorum.denemişimdir belki ama hatırlamıyorum malesef

212 sexy çoookkk güzel şekerli bir koku.
Bayılıyorum. Kaldıkça daha da enfes hale geliyor.
İnanılmaz kalıcı ve yayılan bir koku.

D&g pour femme bana sıradan bir koku gibi geldi.
Kalıcılığını hatırlamıyorum.

212 vip zaten şekerli değil ki, onu ele.

hiç birisinin kokusunu bilmediğim için işte
şekerli istiyorum o zamn eledim 212 vip i
212 sexy diyorsunuz yani onu ilk sıraya aldım o halde :)
teşekkür ederim

212 sexy şekerli değil ki tatlı baharatlı bir koku. Şekerli koku olarak Viktor & Rolf Flowerbomb öneririm ben.

Escada Magnetism kesinlikle! 2.şişesini 1 ay sonra aldığım tek parfüm olarak tarihe geçti.

escada aldım ama bende çokk ekşi koktu ağlamak istiyorum parfüm mü bozuk ki
benim tenime uymadı yada ekşi meyve gbi kokuyorum durdukça şekerleşir dedim ama olmadı

Escada magnetism acı kokmuyor ki meyve ile açılıyor sonra karamel yanık şeker gibi kokuyor

Magnetism mi ekşi kokuyo ilginç valla karamelim si bir kokusu vardır tenden tene fark gösteriyor kokular işte denenmeden alınmamalı

uğraşması 1 ayı bulur şimdi
Escada magnetism acı kokmuyor ki meyve ile açılıyor sonra karamel yanık şeker gibi kokuyor
evet öyleymiş nerde okuduysam herkes bu yorumu yapmış ama malesef şeker kokusu yok hiç ve hiç kalıcı değil.inanılmaz ekşi bir koku .benim tenimede uymamış olabilir.

Magnetism mi ekşi kokuyo ilginç valla karamelim si bir kokusu vardır tenden tene fark gösteriyor kokular işte denenmeden alınmamalı
kesinlikle bu ders oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…